Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır? Morpa Kampüs nedir, nasıl ücretsiz üye olunur? Ayrıntılar...

Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır? Morpa Kampüs nedir, nasıl ücretsiz üye olunur? Ayrıntılar...

Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır? Morpa Kampüs ücretsiz üyelik alma ve öğrenciler için Morpa Kampüs, öğretmenler için Morpa Kampüs işlemlerinden yararlanma ayrıntıları haberimizde. Morpa Kampüs nedir, hangi işlemler yapılır? İlkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun platform olan Morpa Kampüs ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Morpa Kampüs nedir, nasıl giriş yapılır? Ücretsiz üyelik için hangi işlemleri yapmak gerekiyor? Merak ettiğiniz 2016 Morpa Kampüs giriş ekranı hakkında detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz. 2017 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte milyonlarca öğrenci MEB formasyonunda hizmet veren Morpa Kampüsü merak etmeye başladı. Morpa Kampüs nedir, nasıl üye olunur? İşte konu hakkında ayrıntılı bilgi ve detaylar...

MORPA KAMPÜS GİRİŞİ NASIL YAPILIR? ÜCRETSİZ ÜYELİK

Morpa Kampüse giriş yapmak isteyen öğretmen, öğrenci ve veliler, bu platformu araştırmaya başladı. Öğrencilerin kendilerini geliştirmelerine, öğretmenlerin, velilerin ve yöneticilerin ise öğrencilerin gelişimlerini detaylı incelemelerine yardımcı olacak bir platform olarak ortaya çıkan Morpa Kampüse giriş hakkında tüm detaylar yazımızda.

MORPA KAMPÜS GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN

Morpa; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Samsun, Malatya, Gaziantep ve Mersin başta olmak üzere 45 ana bayi ve toplam 300 kişilik satış ekibiyle Türkiye çapında hizmet vermektedir. Siz de yazımızda yer alan bilgilerden ve linkten yararlanarak Morpa Kampiüs giriş yapabilir kayıt işlemlerinizi eksiksiz yapabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen uygulama öğretmen, öğrenci ve velilere hizmet vermektedir.

MORPA KAMPÜS TÜRKİYE GENELİ MİNİ SINAVLAR | TIKLAYIN

Morpa Kampüs’ün fiziki okulardan farkı; zaman ve mekân sınırlaması olmayışıdır. Morpa Kampüs’e internet bağlantısı bulunan her yerden bilgisayar ile istediğiniz zaman girebilir ve istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Dilediğiniz konuyu, defalarca tekrar edebilir, dilediğiniz çalışmayı, etkinliği ve testi tekrar tekrar çözebilirsiniz.

Yukarda yer alan linkten MEB formasyonlu MORPA KAMPÜS GİRİŞ ekranına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

MORPA KAMPÜS NEDİR?

Morpa Kampüs, ilkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun, binlerce eğitsel içeriğin ( konu anlatımları, çalışmalar, testler, videolar, belgeseller, ödev yaprakları, deneyler, kitaplar vb. ) ve detaylı raporlamanın yer aldığı bir eğitim platformudur.

NASIL ÜYE OLUNUR?

Morpa Kampüs’e öğrenciler internet üzerinden kredi kartı, banka havalesi, posta çeki, kargoyla kapıda ödeme seçenekleriyle üye olabilirler. Üyelik süresi, üyeliğin başladığı tarihten itibaren bir yıldır ve üye öğrenciler ağustos ayında otomatik bir üst sınıfa geçerler. Bu sayede Morpa Kampüs’e dilediğiniz zaman üye olabilir, bir yıl boyunca kullanabilirsiniz. Üyelikle ilgili detaylı bilgi almak için lütfen Nasıl Üye Olunur? sayfasını ziyaret ediniz.

ÖĞRETMENLER İÇİN:

Devlet okulunda görevli iseniz, Morpa Kampüs’e EBA üzerinden giriş yapabilmek için; “EBA ile Üye Ol” butonuna basınız. EBA girişini yapınız. Açılan kayıt formunu doldurunuz. Kayıt işlemini tamamladıktan sonra Morpa Kampüs’ü kullanmaya başlayabilirsiniz.

VELİLER İÇİN:

Veli üyeliğinden yararlanabilmeniz için çocuğunuzun Morpa Kampüs’e üye olması gerekmektedir. Veli üyeliğinin süresi çocuğunuzun üyelik bitim tarihine kadardır. Bu üyelikle çocuğunuzun gelişimini takip edebilir, sınav başarılarını ve katılımlarını görebilirsiniz. Morpa Kampüs veli üyeliği ücretsizdir.

KİMLER KULLANIR?

Ülkemizde milyonlarca kesimin günlük olarak kullandığı sistem pek çok kişiye hizmet vermektedir. Morpa Kampüs ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, sınıf ve branş öğretmenleri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velileri tarafından kullanılmaktadır.

MORPA KAMPÜS SİSTEMİNİN AMACI NEDİR?

Bu sistem sayesinde öğretmenler öğrencilerini, veliler çocuklarını, yöneticiler ise okullarındaki tüm öğretmen ve öğrencilerin çalışmalarını takip edebilirler. Öğretmenler sınıflarındaki öğrencilerin gelişimini ayrıntılı raporlarla izleyebilir, öğrencileriyle ya da zümredeki diğer öğretmenlerle paylaşımlarda (kaynak, ödev, sınav vs.) bulunabilirler.

SIK SORULAN SORULAR

Öğrencilerin başlıca merak ettiği konuları aşağıdan kolaylıkla takip edebilirler. İşte Morpa Kampüs giriş, üyelik ve verilen hizmetler hakkında sık sorulan sorular...

Morpa Kampüs’ü Kimler Kullanır?

Morpa Kampüs ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, sınıf ve branş öğretmenleri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velileri tarafından kullanılmaktadır.

Morpa Kampüs’te Deneme Sınavları ve Soru Bankası Var mı?

Morpa Kampüs’te her alt konu için hazırlanmış Konu Tarama Testleri, her tema-ünite için hazırlanmış Tema-Ünite Sınavları, dönem sonu değerlendirme için hazırlanmış Ara Değerlendirme Sınavları, yıl sonu değerlendirme için hazırlanmış Genel Değerlendirme Sınavları yer almaktadır. Morpa Kampüs’te her sınıf seviyesinde ortalama 4000 soru bulunmaktadır. Öğrenciler bu soruları çözerek kendilerini ölçebilir, yanlış yanıtladığı soruların çözümlerini inceleyebilir ve bu konularla ilgili sistem tarafından yapılan yönlendirmeler sayesinde tam öğrenmeyi gerçekleştirebilir.

17-03/15/-1489588079.jpg

Morpa Kampüs’ün Öğrenciye Katkısı Nedir?

- Derste öğrendiklerini evde istedikleri kadar tekrar edebilirler.

- Sesli ve animasyonlu konu anlatımları, çalışmalar, çözümlü sorular, deneyler, belgeseller ve ödevler sayesinde konuyu daha iyi anlarlar.

- Binlerce soruluk testleri çözerek başarılarını artırabilir ve sınavlara hazırlanabilirler.

- Çalışmalarındaki başarı durumunu ayrıntılı şekilde raporlayabilirler.

- Öğretmenlerinin gönderdiği ödevlere, sınavlara ve dokümanlara ulaşabilirler.

- Türkiye genelinde yapılan ödüllü bilgi yarışmalarına katılabilirler.

- Derslerle ilgili en kapsamlı içeriğe en uygun fiyata sahip olabilirler.

Morpa Kampüs’ün Öğretmenlere Katkısı Nedir?

- Öğrencinin ilgisini çeken animasyonlu konu anlatımlarıyla dersi daha rahat anlatıp konunun pekiştirilmesini sağlayabilirler.

- Sınıf içi motivasyonu artıran eğlenceli ve interaktif etkinliklerden faydalanabilirler.

- Müfredata uygun binlerce soru ve test sayesinde öğrencilerinizi daha iyi ölçebilirler.

- Detaylı raporlama sayesinde öğrencilerinizin gelişimi hakkında tam ve doğru bilgi sahibi olabilirler.

- Hazırladığınız sınavları, ödevleri ve dokümanları öğrencilerinizle ve zümredeki diğer öğretmenlerle paylaşabilirler.

- Dersleri daha eğlenceli hâle getirmek için eğitsel oyunlar ve bilgi yarışmalarından faydalanabilirler.

- Yüzlerce kitaptan oluşan zengin bir içeriğe sahip e-kütüphaneden yararlanabilirler.

VERDİĞİ HİZMETLER

Öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hizmet veren uygulama eğitim öğretim sezonunda milyolarca öğrenciye hizmet sunuyor. Morpa Kampüs’te ilkokul 1, 2, 3 ve 4. Sınıf, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf dersleri için hazırlanmış ve MEB müfredatına uygun;

Konu Anlatımları

İnteraktif Çalışmalar, Etkinlikler

Sınavlar

Ödev Yaprakları

İnteraktif Ödevler

Çözümlü Soru Videoları

Britannica School

BBC Belgeselleri

BBC Muzzy İngilizce Eğitim Videoları

Belgeseller

Deneyler

Zengin E-kütüphane

Ödüllü Yarışmalar

Detaylı raporlama ve daha fazlası yer almaktadır.

Morpa Kampüs giriş nasıl yapılır? Morpa Kampüs ücretsiz üyelik alma ve öğrenciler için Morpa Kampüs, öğretmenler için Morpa Kampüs işlemlerinden yararlanma ayrıntıları haberimizde. Morpa Kampüs nedir, hangi işlemler yapılır? İlkokul ve ortaokul öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, MEB müfredatına uygun platform olan Morpa Kampüs ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN