Mucize 2 ne zaman vizyona girecek? Mucize 2: Aşk sinemalarda yayınlanacağı tarih belli oldu!

Mucize 2 ne zaman vizyona girecek? Mucize 2: Aşk sinemalarda yayınlanacağı tarih belli oldu!

Mucize 2 filmi önümüzdeki günlerde sinemalarda yayınlanmaya başlayacak. Mucize 2: Aşk isimli Mucize filminin devam filmi heyecanla beklenirken "Sinemalarda ne zaman yayınlanacak?" "Mucize 2 ne zaman vizyona girecek?" gibi soruların yanıtı sıkça araştırılıyor. İşte Mucize 2 oyuncu kadrosu, konusu ve tüm detaylar...

Mucize 2: Aşk filminin ne zaman vizyona gireceği, sinemalarda ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Heyecanla beklenen filmin sinemalarda yayınlanacağı tarih belli oldu.

"Güneşi Gördüm", "Beyaz Melek", "New York'ta Beş Minare", "Vezir Parmağı" ve "Mucize"  filmlerini beyaz perdeye taşıyan yönetmen ve oyuncu Kırmızıgül'ün 6. filmi "Mucize 2 Aşk" için geri sayım sürüyor. Mucize 2, Mucize filminin devamı niteliğinde...

MUCİZE 2 NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

2014 yapımı "Mucize"nin devam halkası olan filmin 6 Aralık 2019 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Mahsun Kırmızıgül üstlenirken, başrolde Mert Turak yer alıyor.

YAŞANMIŞ BİR HİKAYE

Yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak senaryosu yazılan filmde usta oyuncu Erdal Özyağcılar da rol alıyor. 

19-10/19/screenshot_2.jpg

MUCİZE 2: AŞK NEREDE ÇEKİLİYOR?

"Mucize 2 Aşk" filminin çekimleri İzmir'in Foça ilçesi ve Kars'ta tamamlandı. Çekimlerin önemli bölümü, Foça'ya bağlı Yenifoça Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Bazı sahneler için bölgedeki adalar, ilçe merkezindeki Marsilya Meydanı da kullanıldı.

Filmde, Marsilya Meydanı'na kurulan çiçekçi ve seyyar pazar tezgahları, taş duvarlara asılan eski sinema afişleri ise dönemin havasını hissettirdi.

MUCİZE 2 OYUNCU KADROSU

Mucize 2. Aşk’ta rol alan oyuncular şu şekilde:

Fikret Kuşkan,

Mert Turak,

Erdal Özyağcılar,

Biran Damla Yılmaz,

Şenay Gürler,

Mahsun Kırmızıgül,

Sinan Çalışkanoğlu,

Melis Sezen,

Deniz Oral,

Levent Sülün,

Sera Tokdemir,

Meray Ülgen,

Deniz Özerman,

Suna Selen,

Metin Yıldız,

Erol Aksoy,

Nazmi Kırık,

Hakan Can Kargidanoğlu,

Zekeriya Karakaş,

Dilek Denizdelen,

Berna Sülün,

Berivan Kahraman,

Ali Sürmeli,

Meral Çetinkaya,

Erol Demiröz,

Ayda Aksel.

MUCİZE 2: AŞK FRAGMANI İZLE

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN