Mucize Zayıflama Yöntemiyle Spor Yapmadan Yaza Sıfır Beden Girin! İşte Saniyeler içinde Göbek Yağlarınızı Eriten Ayva Dektoksu

Mucize Zayıflama Yöntemiyle Spor Yapmadan Yaza Sıfır Beden Girin! İşte Saniyeler içinde Göbek Yağlarınızı Eriten Ayva Dektoksu

Yaz sıcak yüzünü göstermeye başladı. Tatil planı yapacak olanlar ise kilo vermek için sıkı diyetlere girdi. Spor yapmaya vakti olmayanlar ise sağlıklı ve hızlı kilo verme araştırmasına girdi. Peki spor yapmadan kilo vermek mümkün mü? Cevabımız evet. Vereceğimiz ayva detoksu ile göbek yağlarınızdan kısa sürede kurtulacaksınız. İşte vücutta mucizeler yaratan Ayva detoksu tarifi

Çok kolay kilo alabildiğimiz halde kilo verirken maalesef bu durumu yaşayamıyoruz. Tükettiğiniz yüksek kalorili besinlerin bize geri dönüşü fazlaca kilo oluyor. Şimdi vereceğimiz ayva detoksu ile hem cildiniz parlayacak hem de göbekte biriken bölgesel yağlarınızdan kurtulacaksınız. Sağlıklı kilo vermek isteyenler için en ideal zayıflama yöntemlerinden olan ayva detoksu sayesinde 1 haftada hızlıca kilo vereceksiniz. İşte sizi yaza hızlı bir şekilde hazırlayacak ayva detoksu.

ayva.jpg

YAZA FİT BİT ŞEKİLDE GİRMEK ARTIK ÇOK KOLAY

Yaz ayının yaklaşmasıyla beraber çoğu insan tatil planları için haritadan yer seçmeye başladı. Deniz ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler ise önce kilo verme moduna girdi. Yazlık kıyafetlerine girmek isteyenler ise sağlıksız diyet yöntemlerine yöneldi. Bunun için kendinize haksızlık yapmayın. Günlerce aç kalarak sağlığınızı riske atmanıza gerek yok. Spor yapamayanlar içinde en ideal zayıflama yöntemlerinden olan ayva detoksu ile yaza hızlı bir şekilde gireceksiniz. Bunun için aylarca aç kalmanıza gerek yok. İşte yağların çatır çatır yakan zayıflama detoksu.

ayva-suyu.jpg

AYVA DETOKSU İLE 7 GÜNDE MUCİZEYİ YAKALAYIN

Ayvanın faydalarını bilmeyen yoktur. Faydası kadar tadıda vazgeçilmez meyveler arasında. Yaz ayının en çok tüketilen meyvelerinden olan ayvanın yaprakları bile şifa niyetinde. Kilo vermek isteyenlerin sıklıkla kullandığı zayıflama yöntemlerinden olan ayva detoksu etkisini hızlı gösteren yöntemlerden biri. Bunun için öncelikle 1 adet ayvamızı parçalara bölüp, suyun içerisine koyalım. Tenecereye aldığımız ayva ve suyu iyice kaynatalım. Sarı rengini verene kadar bu işleme devam edelim. İstediğimiz kıvamı aldıktan sonra ocaktan alıp şişemizin içine dökelim. Ve ılıması için dolaba koyalım. İsteyen sıcak da tüketebilir.

KARIŞIMI SABAH AKŞAM TÜKETİN

Bu karşımı he gün aç karnına sabahları tüketelim. Akşamları ise yemek ihtiyacınızı azaltacağından 8 gibi yine bir bardak ayva suyunu içelim. Bu işlemi 1 hafta boyunca denedikten sonra kendinizdeki değişime inanamayacaksınız. Yağlarınızı sağlıklı bir şekilde idrar yoluyla atmanıza yarayacak olan ayva detoksu ile haftada 5 kiloya yakın hafifleyeceksiniz.

NOT: Ayvanın posunu sakın atmayın püre haline getirip tüketebilir ya da yüz ve el için kullanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN