Müge Anlı en sonunda çığırından çıktı! Bacaklarına bakmıştı, bu kez yaptığıyla pes dedirtti

Müge Anlı en sonunda çığırından çıktı! Bacaklarına bakmıştı, bu kez yaptığıyla pes dedirtti

ATV ekranlarının vazgeçilmezi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar herkesi şaşırttı. Arife Gökçe'nin şüpheli kaybı üzerine yoğunlaşan Müge Anlı gelişmeleri aktarmaya devam ediyor. İşte Arife Gökçe'nin şüpheli kaybının arkasındaki sır perdesi…

Yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ortaya çıkan Sinan Sardoğan'ın sözleri ekran başındakilerin ağzını açık bıraktı. Müge Anlı'nın "Fikri Bey'e neden 9 tane mesaj attın?" sorusuna yanıtlayan Sinan'ın cevabı Müge Anlı'yı çileden çıkardı. Hamide teyze için dikkat çeken açıklamalarda bulunan Sinan, "Cıbıl çıplak geldi karşıma." ifadelerini kullandı. kullandı. İşte Arife Gökçe'nin şüpheli kaybının arkasındaki sır perdesi…


ARİFE GÖKÇE OLAYINDAKİ SIR PERDELERİ ARALANIYOR


Programa davet edilen Sinan Sardoğan Müge Anlı'nın sorularına yanıt verirken Anlı aldığı cevaplar karşısında çileden çıktı. İnsanlara bir şey söyleyemediğini ifade eden Müge Anlı Sinan'ın neye kinleneceğinin de belli olmadığını dile getirdi. Özür dilemek için arayan Fikri Abiyi tehdit ederek küfür ettiğini aktaran Müge Anlı, olayı anlam veremediğini dile getirdi. Müge Anlı Sinan'a "Birilerinin elinde uygunsuz videoların mı var?", “O gün 10 tane mesaj atmışsın Fikri abiye. Ne mesaj attın?" sorularını yöneltti.

muge-anli-arife.jpg
Sinan, Müge Anlı'nın iddialarını reddederken Müge Anlı ise hayırla olacak iş olmadığını belirterek Sinan'ın telefon kaydında Fikri abiye attığı 10 tane mesaj olduğunu vurguladı. Müge Anlı bunun bir tartışma konusu olmadığını dile getirerek, “Onu demiyorum artık. Ne mesaj attın? Bir tanesinde anasına, namusuna küfrettim dedin. Diğer 9 mesajda ne vardı?" sorusunu yöneltti. Sinan Müge Anlı'nın sorusuna yanıt olarak sadece bir kere mesaj attığını söyledi.


KAYITLAR HER ŞEY GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR


Aldığı yanıtlar karşısında sinirlerini zor hakim olan Müge Anlı, ısrarla Sinan'ın 10 tane mesaj attığını vurguladı. Sürekli hayır yanıtına duyan Anlı, kayıtlarda Sinan'ın iki kere arama yaptığının göründüğünü söyledi. Müge Anlı'nın söylemlerini ısrarla yalanlayan Sinan, "Neden 9 tane mesaj atayım. Göstersinler o zaman" dedi.


Sinan'ın üzerine gitmeye devam eden Müge Anlı, “Senin telefonun yanında mı? Nasıl oluyor Fikri abi engelliyor da sen onu arayabiliyorsun, mesaj atıyorsun. Ama mesajlar gelmedi mi size?" ifadelerini kullandığı.


Müge Anlı'nın sorusuna yanıt olarak Fikri Gökçe, telefonunun tuşlu olduğunu dile getirerek kendisine mesajın gelmediğini vurguladı. Mesajları gelininin gördüğünü dile getiren Gökçe, utandıklarını ve babasının başının belaya girebileceğini düşündüğünü ifade etti. Çok kötü mesajlar olduğunu belirten Gökçe, telefonun tuşlu olduğu için kendisine mesaj gelmediğini vurguladı.

muge-anli-sinan.jpg


Konuşmalar üzerine Sinan sadece bir kere WhatsApp'tan mesaj attığını dile getirerek diğerlerine oradan attığını söyledi. WhatsApp kullanmadığına göre diğer mesajlarını iletilmediğini belirten Sinan’ın açıklamaları ile bütün stüdyoda sesler yükseldi.


“DELİKANLI OLSAN EVİN OLUR”


Arife Gökçe'nin eşi Sinan'a "Hiç kendine çeki düzen verdin mi?" sorusunu yönelten Gökçe'nin oğlu ise"Delikanlı olsan senin bir ailen olur. Evin barkın, çoluğun çocuğun, işin, arkadaşların olur.” söylemleri ile karşılık verdi. Gökçe’nin oğlu Tufan ise Sinan'ın delikanlı olmadığını vurgulayarak yaşlı kadınların arkasına sığınan ve kendini tatmin etmeye çalışan ucube zavallı bir adam olduğunu söyledi. Sinan'a adam olarak gösteren bir kişinin bile olmadığını dile getiren Tufan, Sinan'ın bir tane bile arkadaşı olmadığını aktardı. Sinan kendinden memnun olduğunu belirterek pişkin bir cevap verdi.


HERKES SİNAN'DAN ŞİKAYETÇİ


Müge Anlı herkesin Sinan'dan şikayetçi olduğunu dile getirerek nedenini sordu. Sinan ise Müge Anlı'nın sorusuna "Rahat duracak" yanıtını verdi. Bu yanıt üzerine sinirlenen Müge Anlı"Sen de biraz rahat durmayı denesen" dedi. Sinan, onların kötü söylemleri üzerine kendisinin de küfür edebileceğini söyledi.

muge-anli-arife-olayi.jpg


AÇIKLAMALARI İLE AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI


Arife ve Hamide'nin Sinan'a iyi davrandığını söyleyen Müge Anlı, kendisini evladım oğlum diyerek sevdiklerine belirtti. Sinan'a Arife teyzenin kayboluşuna üzülüp üzülmediğini soran Müge Anlı, niye özleyeyim ki yanıtını aldı. İnşallah bulunur diyen Sinan, seyircilerin yanda ağladığını aktardı.


Sinan'ın cevabı üzerine Müge Anlı ise "Ama sen onun için ağlamıyorsun, Hamide bana bilmem ne teklif etti, onun için çok gücüme gitti deyip ağlıyorsun. Arife teyze için hiç ağladığını duymadım ben senin" diye konuştu.
Sinan olaylar karşısında ağlamadığını belirterek niye ağlayayım ki anam mı babam mı? şeklinde konuştu. Sinan, “Kim anne gibi davranıyordu. Hep onlar saçma. Mesela Hamide olsun. 'Oğlum, her şeyim, bir tanem, paşam' bunlar saçmalık olarak söylüyordu." ifadelerini kullandı.


Sinan Hamide'nin evine istediği gibi gidebileceğini hatta aile istemese bile kimsenin bir şey diyemediğini söyledi. Sinan, Hamide teyzeye küfrü olmadığı zaman gittiğinin altını çizdi.


STÜDYODA SESLER YÜKSELDİ


Sinan'ın Hamide teyzeye çilek götürmesi gündeme gelirken Müge Anlı ise nasıl bir karşılık beklediğini sordu. Konuşmalarına devam eden Müge Anlı Hamide teyzenin çilekleri kabul etmesi durumunda kendisini beğenip beğenmediğini anlayıp anlamadığını sordu. Bu soruya ise Sinan'dan gelen cevap Evet olurken çocuklarının bu duruma karışmayacağı söylendi.
Sinan,”Ben bir çay suyu koyayım da sen bir bak dedi. Ben bir üstümü değiştireyim dedi. Bir geldi, cıbıl çıplak karşıma. Yemin ediyorum zor kaçtım" şeklinde konuştu. Bunun üzerine Müge Anlı yaşanan olayla ilgili Hamide teyzenin şikayetçi olması gerektiğini vurguladı.

muge-anli-sinirlendi.jpg


Müge Anlı'nın yeni bölümünde Sinan hakkındaki detaylar da tek tek ortaya çıktı. 55 yaş üstü birçok kadına taciz mesajları attığı belirlenen Sinan Sardoğan'la ilgili iddialarda gündemdeki yerini aldı. Sinan'ın Öz kardeşine bile müstehcen mesajlar attığı ortaya çıkarken akrabalarını da taciz ettiği belirlendi. Akrabası olan Erdoğan Tekinalp ise canlı yayına bağlanarak Sinan'ın kendisine küfürlü mesajları attığını söyledi.


Gökmen Tekinalp, ise Sinan'ın telefonunda birçok isimsiz numara olduğunu belirterek birçok kişiye çirkin mesajları attığını söyledi. Gökmen Tekinalp, ailelerin toplanarak Sinan'ın küfürlü mesajlarını konuştuğunu dile getirirken benzer içerikli mesajların hedefindeki kişinin de kendisi olduğunu aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN