Müge Anlı Koca Sözünden Çıkmıyor! Bakın Neresine Estetik Yapacak?

Müge Anlı Koca Sözünden Çıkmıyor! Bakın Neresine Estetik Yapacak?

Haziran ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, eşiyle beraber katıldıkları bir organizasyonda görüntülendi. Düğünlerine dair henüz paylaşım yapmayan çift ilk kez ortaya çıkarken, iddialara göre 2 ay önce evlenen Müge Anlı estetik yaptıracak. Bakın eşi ne istedi?

Evlilik kararı alarak herkesi şaşırtan Müge Anlı, 25 Haziran tarihinde İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu. 3. kez nikah masasına oturan Anlı, ilk 2 evliliğini ilk eşi Burhan Akdağ ile yapmıştı. Düğününe dair hiçbir paylaşım yapmayan Müge Anlı, ilk kez eşiyle beraber katıldıkları bir davette görüntülendi. Mutlulukları yüzünden okunan çift çok konuşulanlar arasına girerken, ikiliye dair şoke eden bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar.

mug.jpg

EŞİ ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU'NDAN ŞAŞIRTAN İSTEK

ATV'de yıllardır gündüz kuşağı programı sunan Müge Anlı, cinayet ve kayıplarla Türkiye'nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Evleneceğini kendi sunduğu yayında açıklayan Anlı, müjdeli haberi sevenleri ile paylaşmıştı.

annn.jpg

Sezon arasına girdikten sonra nikah masasına oturan Müge Anlı, düğününe dair paylaşım yapmadı. Herkesin merak ettiği ilk görüntü ise ortaya çıktı.

muge5-001.jpg

2 HAFTA ÖNCE BABASI VEFAT ETMİŞTİ

Kariyerinin yanı sıra son dönemlerde özel hayatı ile de gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde babası İhsan Anlı'yı kaybeden Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile bir davette görüntülendi

mugeanlisinasiyuzbasioglu.jpg

Eşiyle keyifli anlar yaşayan Anlı, kameralara yakalandı. İlk defa eşi ile görüntülenen Müge Anlı hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Medraradar'ın haberine göre Müge Anlı, eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun istemesi sonucu estetik yaptıracak.

1454291-001-001.jpg

ESTETİK YAPTIRACAK İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı hakkında şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı. MedyaRadar'ın haberine göre çiçeği burnunda gelin Anlı eşi istediği için estetik yaptıracak.

kocasini-001.jpg

Bu haberle magazine bomba gibi düşen Anlı, konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmazken, eşinin istediği ise şaşkınlık yarattı. 2 ay önce Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Anlı'nın dudak estetiği ve yüzüne birkaç hafif dokunuş yaptıracağı iddia edildi.

atvrekor.jpg

Gözler ise 29 Ağustos tarihinde yeni sezona başlayacak Müge Anlı ile Tatlı Sert yayına döndü. Anlı'nın evli olarak yapacağı ilk yayın olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN