Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon başlıyor!

Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon başlıyor!

Müge Anlı ne zaman başlayacak? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu için geri sayım başladı. ATV'nin sevilen programının yeni sezonu ile ilgili bilgiler ATV'den geldi. İşte detaylar...

Müge Anlı ne zaman başlayacak? Müge Anlı ile Tatlı Sert yarışması önümüzdeki günlerde ekranlarda olacak. Kayıp kişilerin arandığı, faili meçhul ya da işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Psikiyatrist Prof. Dr. Arif Verimli ile avukat Rahmi Özkan da yer alıyor.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezon tarihi : 2 Eylül 2019

Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün ekranda olacak ve Müge Anlı ile ekibi, kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkaracak, olayları aydınlatmaya devam edecek.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN