Müge Anlı servetine servet kattı! Kocası varını yoğunu serdi... "O nasıl hediye enişte!"

Müge Anlı servetine servet kattı! Kocası varını yoğunu serdi... "O nasıl hediye enişte!"

Türkiye'nin en çok izlenen ismi Müge Anlı, evliliğiyle merak uyandırmaya devam ediyor. Şinasi Yüzbaşıoğlu ile sessiz sedasız evlenen Anlı, programa servet değerinde bir yüzükle çıktı. Görenlerin resmen gözü kamaştı

Yıllardır ekranlara kayıp ve cinayetleri aydınlatan Müge Anlı, son dönemlerde özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Haziran ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Anlı, adeta her gün hediyelerle uyanıyor. Eşini yalnız bırakmayan Yüzbaşıoğlu bu kez aldığı yüzükle ağızları açıkta bıraktı.

mugeanli.jpg

MÜGE, HEDİYELERE DOYMUYOR

2022 yılında nikah masasına oturma kararı alan Müge Anlı, evleneceğini kendi programında açıklamıştı. Herkesi şaşırtan bu karar sonrasında kameralardan uzak bir nikah kıyan Anlı, düğün fotoğraflarını basınla paylaşmadı.

yuzbasioglu.jpg

HEM SOYADINI HEM TARZINI DA DEĞİŞMİŞTİ

Giydiği gelinlik merak edilen Anlı, yayına başlar başlamaz ilk iş olarak soyadını değiştirdi. Artık ekranlara Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak çıkan ünlü sanatçı tarzında da değişime gitmişti.

anli.jpg

YÜZÜK SERVET DEĞERİNDE

Her özel günde eşinden hediyeler alan Müge Anlı bu kez parmağındaki servet değerinde yüzükle sosyal medyanın gündemine düştü.

sinasi.jpg

EŞİ Mİ HEDİYE ETTİ?

Pahalı ve özel bir yüzük olduğu anlaşılan o hediyenin Şinasi Yüzbaşıoğlu tarafından verildiği iddia edildi.

yuzuk.jpg

Görenlerin ise resmen gözleri kamaştı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN