Müge Anlı siyah bilekliğin sırrını açıkladı! Meğer kocasına da taktırmış

Müge Anlı siyah bilekliğin sırrını açıkladı! Meğer kocasına da taktırmış

Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı, kameralardan uzak evliliğini sürdürürken, ilk kez programında eşi ve kendisine dair bir ayrıntı. Kolunda siyah bir bilekle programa çıkan Anlı o bilekliğin anlamını açıkladı. Duyanlar ise "Bunu beklemiyorduk" yorumları yaptı.

Evlenmeden önce evlilikle ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan Müge Anlı, evlendikten sonra tam tersi büyük bir değişim yaşıyor. Anlı programında Rahmi Özkan'ın bilekliğine dikkat çekerken, kendi bileğinden hiç çıkarmadığı bilekliğin de sırrını açıkladı.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI BİLEKLİĞİN SIRRINI AÇIKLADI

2022 yılının Haziran ayında ani bir kararla evlenme kararı alan Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu.

sinasi.jpg

DUYANLAR İNANAMADI

Evliliğine dair hiç paylaşım yapmayan Anlı, kolundaki siyah bileklikle dikkat çekti. Aynı bilekliği Avukat Rahmi Özkan'da da gören Anlı, sırrını açıkladı.

mugeee.jpg

MEĞER EŞİNİNDE DE VARMIŞ

Anlı, bilekliğin üzerinde eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun adının yazdığını ve aynı bileklikten eşinde de olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN