Müge Anlı'daki Amasya cinayetinde yasak aşk koleksiyonu çıktı! Meğerse tüm köy... İşte mide bulandıran ilişkilerin detayı

Müge Anlı'daki Amasya cinayetinde yasak aşk koleksiyonu çıktı! Meğerse tüm köy... İşte mide bulandıran ilişkilerin detayı

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni bir cinayet konusu işlenmeye başladı. 27 yaşında öldürülen Muhammet Burhan cinayeti Müge Anlı'ya bile pes dedirtti. Yasak aşk iddialarının ortaya atıldığı programda konuklarına sinirlenen Anlı adeta ağzına geleni saydı. İşte o anlar.

ATV'de yayınlanan başaralı sunucu Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programında yeni bir cinayet konusu ele alındı. Çok sayıda cinayetin aydınlanmasını sağlayan Müge Anlı Yeşilırmak nehrinde infaz edilen Muhammet Burhan dosyasını işlemeye başladı. Günlerdir işlenen cinayet dosyası programda gergin anlarında yaşanmasına neden oldu. Başarılı sunucu Müge Anlı'yı bile çileden çıkaran açıklamalara karşılık Anlı, öfkelendi.

esraburhan.jpg

MUHAMMET BURHAN'I KİM ÖLDÜRDÜ?

Müge Anlı, Amasya'da yaşanan Muhammet Burhan cinayetini çözmeye çalışıyor. Verilen ifadeler doğrultusunda cinayette Burhan'ın karısı Fatma Burhan ve karısının sevgilisinden Selami Şen'den şüphelenildi. Yaşana cinayet olayında seyir değişince yeni detaylar ortaya çıktı. Burhan'ın akrabalarını sırayla dinleyen Anlı, cinayette kimden şüphelendiklerini sordu. Akrabalar ise sadece 2 isim üzerine durdu. Bunlardan biri Burhan'ın eşi ve eşinin sevgilisi Selami oldu.

esraerol.jpg

KÖYDEKİ CİNAYETİN NEDENİ YASAK AŞK MI?

Cinayetin detaylar üzerinde araştırmaya başlayan Anlı, 20 Mayıs 2022 Cuma günkü programda adeta çileden çıktı. Çelişkili ifadeler veren Fatma Burhan, Müge Anlı'yı da öfkelendirdi. Stüdyoya Muhammet Burhan'ın eşi de getirildi. Fatma Burhan hakkında çıkan yasak aşk iddialarına, cinayete kurban giden Muhammet Burhan'ın ablası Ayşe'nin ile Kani isimli kişiyle yasak aşk yaşadığı iddiaları da ortaya atıldı. İddiaları kabul etmeyen taraflar bunların komplo olduğunu söyledi.

mugean.jpg

MÜGE ANLI'NIN BİLE KAFASI KARIŞTI

Müge Anlı yasak aşk iddialarına karşı şaşkınlığını gizleyemedi. Anlı, "Kim kimin nesi yemin ederim karıştırdım" ifadelerini kullandı. Tahminlerde bulunan Anlı, Kani isimli kişi ile Muhammet Burhan'ın ablasının Ayşe ilişkisine yönelik, "Muhammet bu durumdan memnun değildi. Siz o zaman Burhan'ı öldürüp, Selami'yi de orada gördüm diyebilirsiniz" dedi. Tüm bunlar yaşanırken, cinayete kurban giden Muhammet Burhan'ında Esra Ülker isimli kadınla ilişkisi olduğu iddia edildi.

"SALAK DEĞİLİZ"

Cinayette adı geçen Selami Şen, Anlı'nın olay günü oradan geçtin mi sorusuna karşılık enteresan cevaplar verince Anlı sinirlendi. Anlı, "Salak değilsen, bizde salak değilsek gördük öğrendik her yeri. İki tane kardeşin serası var. Babalarından kalma yeri kurmuşlar. Sana soruyorlar o tarladan geçtin mi?" diye öfkelendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN