Müge Anlı'dan kızı Lidya'ya koca uyarısı! Mesajı duyanın gözleri açıldı "Beni bilmem ne etme!"

Müge Anlı'dan kızı Lidya'ya koca uyarısı! Mesajı duyanın gözleri açıldı "Beni bilmem ne etme!"

Müge Anlı canlı yayında şaşırtan bir itirafta bulundu. Programına katılan sözde hoca Süleyman'ın 17 yaşındaki kızı alıkoyması çok konuşulurken, Anlı'dan kendi kızına da uyarı geldi. Kameralardan uzak tuttuğu kızı Lidya'ya attığı mesajı okuyan Anlı, herkesi şaşkına uğrattı.

ATV ekranlarında her gün birbirinden ilginç konuları işleyen Müge Anlı, bu defa sözde üfürükçü hocayla gündeme geldi. 17 yaşındaki Hilal Baltacı'yı iyileştirdiğini iddia eden sonrada kendisine eş olarak olan üfürkçü Süleyman, sosyal medyada olay oldu. Anlı'yı sinirlendiren olay herkesi ekran başına kitledi. Anlı'dan kendi kızı Lidya'ya da uyarı geldi. Kızına bakın nasıl bir mesaj attı?

muge.jpg

MÜGE'DEN ŞAŞIRTAN MESAJ! DUYAN İNANAMADI

Kendisini enerji uzmanı olarak tanıtan sözde üfürükçü hoca Süleyman, 17 yaşındaki Hilal isimli genç kızı yanında alıkoyduğu için Türkiye gündemine oturdu. Annenin kızını doktorlar yerine üfürükçü hocaya götürmesine de Müge Anlı'nın daha da sinirlenmesine neden oldu.

hilal.jpg

CANLI YAYINDA EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Hilal'e ekran başında evlenme teklifi eden 51 yaşındaki Süleyman Bey, tepkilere neden oldu. Anlı'nın yayını ihbar kabul edilerek, polis memurları tarafından Süleyman Bey, tutuklanırken, Hilal ise tedavi amacı hastaneye kaldırıldı.

lidya.jpg

KIZI LİDYA'YI UYARDI! BÖYLE BİR ADAMLA KAÇMA

Tüm bunlar yaşanırken, Anlı, genç kızlara ve ailelerine uyarılar da bulundu. Yayın arasında kendi kızı Lidya'ya da mesaj attığını söyleyen Müge Anlı, kızına ‘Bana bak sakın böyle bir adama kaçıp… Beni bilmem ne etme’ dedim. " diyerek kızını uyardığını itiraf etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN