Annesi sonunda ortaya çıktı! Müge Anlı'nın annesini görenler ikizi sanıyor!

Annesi sonunda ortaya çıktı! Müge Anlı'nın annesini görenler ikizi sanıyor!

Yeni yayın dönemine oldukça hızlı başlayan Müge Anlı'nın ailesine dair bir fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Annesinden sürekli bahseden Anlı'nın annesiyle yıllar sonra fotoğrafı ortaya çıktı. İşte Müge Anlı'nın annesi Ayten Sevinç'in sosyal medyayı sallayan o fotoğrafı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran tarihinde evlenen Müge Anlı, programının yeni sezonuna birbirinden çarpıcı konu ve konuklarla başladı. Geçtiğimiz günlerde babası İhsan Anlı'yı kaybeden Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı ailesi de merak konusu oldu. Annesi Ayten Sevinç'ten sürekli yayında bahseden Müge Anlı'nın annesi sonunda ortaya çıktı. Annesiyle ilgili sosyal medyada fazla fotoğraf olmaması nedeniyle, ortaya çıkan fotoğraf oldukça çok konuşuldu.

1454291-001.jpg

ANLI'NIN ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU İLE EVLİLİĞİ SONRASI DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

İlk 2 evliliğini ilk eşi Burhan ile yapan Müge Anlı, 3. evliliğini ise Şinasi Yüzbaşıoğlu ile yaptı. Kendi sunduğu programda müjdeli haberi sevenleri ile paylaşan Anlı, 25 Haziran 2022 tarihinde aile arasında evlendi. Düğüne dair görüntüler basınla paylaşılmazken, Anlı'nın nikahına yakın dostları Zuhal Toplar ve Zahide Yetiş de katıldı.

mugeburhan.jpg

Düğününden kısa bir süre sonra babası İhsan Anlı'yı kaybedeb Müge Anlı, babasının ölüm haberiyle yıkıldı. İddialara göre Müge Anlı, babasıyla 25 yıldır görüşmüyordu. Yakınlarının iddialarına göre anne Ayten Sevinç çocuklarını babalarına karşı doldurmuştu. Anlı'ya dair bu detaylar herkesi şaşırtırken, bir iddiada yeni evlenen kardeşi Mert Efe Anlı'ya dair ortaya atılmıştı. Anlı, Babasının cenazesine balayında olduğu için katılamamıştı.

kocasini.jpg

ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Son zamanlarda özel ve aile hayatı ile gündemden düşmeyen Müge Anlı'nın ailesi de sevenleri tarafından takın takibe alındı. Ailesine dair hiçbir paylaşım yapmayan Anlı, sadece işi ile gündemde yerini almıştı. Müge Anlı'nın Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evliliğinden sonra Anlı'nın ailesine dair detaylar da yavaş yavaş ortaya çıktı.

muge5.jpg

ANNESİ KIZI VE KARDEŞİ ORTAYA ÇIKTI

Annesi Ayten Sevinç'ten her fırsatta minnetle bahseden Anlı'nın annesiyle çekilmiş bir fotoğrafı yayınlandı. Henüz kim tarafından yayıldığı bilinmeyen fotoğraf sosyal medyanın gündemine düştü. Anlı'nın annesi olduğu iddia edilen fotoğraf kamera arkasında çekildi. Müge Anlı'yı ziyarete gelen annesi program arasında kızıyla çekildiği fotoğraf sosyal medyada yayılmaya başladı.

muge8.jpg

Kimileri Anlı'nın annesi derken kimileri ise 'Benzemiyor' yorumları yaptı. Müge Anlı daha öncede kimsenin bilmediği erkek kardeşini canlı yayına çıkartmıştı. Kızı Müge Lidya'nın da son hali magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

mugeanlikizi.jpg

İŞTE MÜGE ANLI'NIN ANNESİ İLE FOTOĞRAFI

mugeanlininannesi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN