Müge Boz kimdir? Murat Boz'la akraba mı?

Müge Boz kimdir? Murat Boz'la akraba mı?

Müge Boz kimdir? Dizilerde boy göstermeye başlayan Müge Boz, Murat Boz'la olan soy adı benzerliği ile de dikkatleri çekti. Sosyal medya kullanıcıları internet üzerinden Müge Boz kimdir? Murat Boz'la akraba mı? başlıklarıyla arama yapıyor. İşte tüm detaylar...

Müge Boz kimdir? Murat Boz'la akraba mı? merak ediliyor. Son olarak Çeşme'de sevgilisiyle görüntülenen Müge Boz dikkatleri üzerine çekti. Müge Boz kimdir? diye merak eden sosyal medya kullanıcıları Murat Boz'la akraba mı? başlığıyla da internet üzerinden sorgulama yapıyor. Peki Müge Boz kimdir? Murat Boz'la akraba mı? Tüm detaylar haberimizde...

Güzel oyuncu Müge Boz'un kim olduğu basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oluyor. Son olarak yeni sevgilisi ile görüntülenen Müge Boz'un kim olduğunu, özel yaşamını ve kariyerini merak eden vatandaşlar, internette Müge Boz'a dair detayları sorguluyor.
Rol aldığı dizilerdeki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Müge Boz, sık sık magazin basınına konu oluyor. Özellikle Murat Boz ile soyadı benzerliğinden dolayı akraba olup olmadıkları magazin gündeminde dolaşan Müge Boz'un Murat Boz'la bir akrabalığı yok.

İşte, Müge Boz hakkında merak edilen...

MÜGE BOZ KİMDİR?

13 Nisan 1984 tarihinde dünyaya gelen Müge Boz'un annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Ege kökenlidir. Çocukluğu İstanbul’da geçti. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmir’e Karşıyaka’ya taşındılar. İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi.

Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla ( yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet ) ilgilenmiştir.

2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır. Pek çok dizi projesinde yer alan Boz, son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol almıştır.

FİLMOGRAFİ

2008 Melekler Korusun Çiğdem

2011 Toprağın Çocukları Karika

2011 Şüphe Meltem Kutlu

2011 Karakol-Herkes Adalet İster Ada

2012 Leyla ile Mecnun Şirin (Adını değiştirerek daha sonra Leyla adını kullanmıştır)

2012 Bir Hikayem Var Yağmur

2012 Karaoglan Bayır Gülü

2013. Gütbette Aşk Bir Yastıkta

2013 Yalan Dünya Oya

2013 Aşk Emek İster Leyla

2014-2015 Arka Sokaklar Ece Dündar

2017 Muhteşem Yüzyıl: Kösem Telli Humaşah Sultan

2017 Kayıtdışı İdil

18-08/25/muge-boz.jpg

MÜGE BOZ HASTALIĞINI İŞİNE VERDİ? 

Oyuncu Müge Boz, alerjisi yüzünden glütensiz ürünler bulamayınca yurt dışında eğitim alarak ticarete dönüştürmeye karar verdi.

Hastalığı nedeniyle glütensiz ürünlerin için ekip kurduğunu anlatan Müge Boz, "Alerji problemimden ötürü bana şekerli şeyler, cipsler yasaktı. O sıralar Türkiye'de glütensiz ürünler bulunmadığından her şeyi kendim yapmak durumunda kaldım. Böylece bunu işe dönüştürmeye karar verdim. Türkiye'de raw çikolatayı ilk ben yaptım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN