Murat Cemcir'den '5 milyon TL zarar' iddiasına cevap

Murat Cemcir'den '5 milyon TL zarar' iddiasına cevap

Sıla Gençoğlu'nun Ahmet Kural'a şiddet uyguladığı iddiasının ardından ünlü oyuncunun yakın arkadaşı Murat Cemcir'in de büyük maddi zarara uğradığı iddia edildi. Cemcir, bu iddialara sosyal medya üzerinden esprili bir yanıt verdi.

Sıla Gençoğlu, 29 Ekim'de sevgilisi Ahmet Kural'ın şiddetine maruz kaldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Ahmet Kural ise iddiaları reddetmesine karşın reklam yüzü olduğu banka anlaşmayı iptal etti. Ahmet Kural, çekimlerine hazırlandığı filmini de durdurdu ve televizyon projesi beklemeye alındı.

Ahmet Kural ve partneri Murat Cemcir'le 2019 için reklam anlaşması yapmayı planlayan bir deri ve ayakkabı firmasının, son gelişmeler üzerine sözleşmeyi askıya aldığı öne sürüldü. İkilinin toplam kaybının 5 milyon lirayı bulduğu iddia edildi.

"BAĞIŞ SIRASINA GİRDİĞİM DOĞRUDUR"

Murat Cemcir'den söz konusu haberlere yanıt geldi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 'deri ve ayakkabı firmasıyla görüşme' iddiasını yalanladı; "Herhangi bir deri, güderi, napa, nubuk, süet firmasıyla görüşmem olmamıştı. Ama geçen kurban, bağış sırasına girdiğim doğrudur" ifadeleri kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN