Murat Özdemir'in 5 ayrı suçtan kaydı var

Murat Özdemir'in 5 ayrı suçtan kaydı var

Murat Özdemir'in 5 ayrı suçtan kaydı var. Cengiz Semercioğlu Murat Özdemir suçlarını yazdı. MasterChef Murat hakkındaki detaylar haberimizde...

Murat Özdemir'in 5 ayrı suçtan kaydı varmış. Gazeteci  Cengiz Semercioğlu Murat Özdemir suçlarını yazdı ve Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi. Semercioğlu  MasterChef Murat Özdemir'in nasıl sahte sabıka kaydını aldığını ve bu kadar sorunlu bir kişinin neden ekranlara çıkarıldığını yazdı. 

MURAT ÖZDEMİR 5 AYRI SABIKASI

Cengiz Semercioğlu'ndan Murat Özdemir tepkisi geldi. Semercioğlu '5 ayrı suçtan kaydı olan biri nasıl her hafta ekrana çıkartılıp yarıştırılır?' diye tepki gösterdi. 

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, MasterChef Murat Özdemir'in 5 ayrı suçtan sabıka kaydı olduğunu belirterek, "Uyuşturucudan aile içi şiddete kadar 5 ayrı suçtan kaydı olan biri nasıl her hafta ekrana çıkartılıp yarıştırılır?" diye sordu.

Tv8’de yayınlanan MasterChef yarışmasıyla ünlenen Murat Özdemir, kuşuna işkence yaptığı görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından gözaltına alındı.

18-12/20/murat-ozdemirin-5-ayri-suc.jpg



Hürriyet yazarı Semercioğlu, papağanına uyguladığı işkenceyi sosyal medyadan paylaşan Murat Özdemir'in denetimli serbestlikten faydalandığını ve 5 ayrı suçtan kaydı olduğunu belirtti.
"Uyuşturucudan aile içi şiddete kadar 5 ayrı suçtan kaydı olan biri nasıl her hafta ekrana çıkartılıp yarıştırılır?" diye soran Semercioğlu, 'Yarışmacıya terapiyi Acun mu yapacak' başlıklı yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Daha önce 'Yemekteyiz'de yarışırken sabıka kaydı istenmiş Murat Özdemir'den ve nasıl olduysa temiz kağıdı getirmiş Murat… Bu yüzden de MasterChef'te yarışırken yeniden sabıka kaydı istenmemiş kendisinden. Doğrusu yeniden istenmesiydi ama istense belki yine sahte rapor getirecek ve ekrana çıkacaktı."

18-12/20/murat-ozdemirin-5-ayri-suctan-kaydi-var.jpg

ACUN ILICALI'DAN MURAT ÖZDEMİR AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı kendisine tepki gösterenlere yanıt verdi. Ilıcalı Murat Özdemir'i ekranlara çıkardığı için eleştiriliyor. Acun Ilıcalı, "Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvanseverim" diye konuştu.

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre, konuyu kendisine bağlamaya çalışanlar olduğunu belirten Ilıcalı, şöyle devam etti: 

"Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var. Biraz bana anlamsız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir TV kanalındaki yarışma da ya da bir dizide yaşanan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme getirilmiyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla karşılıyorum. Yapım şirketi ‘Reyting için tuttu' denilen yarışmacıyı zaten dört, beş hafta önce kovmuş. Adamın bu kadar psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir şey değil. Herhalde üç, dört bin yarışmacı vardır yarışmalarımızda… Buradan çıkan psikopat sayısı ikidir, üçtür. Şu an gözümü kapatıp şuradan bin kişinin arasına dalsam daha fazla psikopat bulurum herhalde…"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN