Mustafa Sandal'dan Reha Muhtar'a çok sert tepki: 5 dakikan var yüreğin varsa sokağa çık!

Mustafa Sandal'dan Reha Muhtar'a çok sert tepki: 5 dakikan var yüreğin varsa sokağa çık!

Ünlü haber spikeri Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığını iddia ederek Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığı ses kaydını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu gelişme sonrasında Muhtar kendisini savunurken ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Reha Muhtar'a çok sert tepki gösterdi.

Reha Muhtar ile eski eşi Deniz Uğur arasındaki velayet davasında şok bir ses kaydı yayınlandı. Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığını iddia ederek yeni kanıtlar sundu.

Reha Muhtar'ın kızlarına şiddet uyguladığını iddia ettiği ses kaydını sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Deniz Uğur, paylaşımında "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi." ifadelerine yer verdi.

reha-muhtar-ag1q-cover.jpg

REHA MUHTAR KENDİSİNİ SAVUNDU

Bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Reha Muhtar, kendisini savunarak kızını korumak istediğini dile getirdi. Kızının uyuşturucu madde kullanan bir kişiyle görüşmesine tepki gösterdiğini ifade eden Muhtar, "Benim oğlum ve kızım 7 yıl yasaklı maddelerin kullanıldığı renkli akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde büyüdüler. Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan 'Kabal' isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dakika süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?" ifadelerini kullandı.

ab6761610000e5ebdb262ddc5e1b349a1e177897.jpg

MUSTAFA SANDAL'DAN ÇOK SERT TEPKİ: 5 DAKİKAN VAR REHA

Deniz Uğur'un Reha Muhtar'ın ses kaydını yayınlamasının ardından ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Reha Muhtar'a çok sert tepki gösterdi.

Sandal paylaşımında "Kızına sözlü şiddette bulunan Reha Muhtar'ı kınıyorum! Kayıtta çocuğa söylüyorsun ya ben de sana söylüyorum; varsa yüreğin sokağa çık, 5 dakikan var Reha! Bak bakalım kaç kişi yüzüne tükürecek? Savunmasız bir kız çocuğuna baskı kurmakla olmuyor bu işler" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN