Mustafa Sandal'dan Şenol Güneş'e cevap! EURO 2020 için...

Mustafa Sandal'dan Şenol Güneş'e cevap! EURO 2020 için...

Şarkıcı Mustafa Sandal, Milli Takımın teknik adamı Şenol Güneş'in isteğini cevapsız bırakmadı. Sandal, Türkiye A Milli Takımı için şarkı besteleyeceğini açıkladı.

​Şarkıcı Mustafa Sandal, Türkiye A Milli Futbol Takımı için bir şarkı hazırlayacağını duyurdu. Sandal, "2002’de hocama ve milli takıma Pazara Kadar şarkımızla uğurlu gelmiştik. Şimdi sıra 2021 Avrupa Şampiyonası'nda" dedi.

EURO 2020 için şarkı beklediklerini açıklayan Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Şenol Güneş'e cevap gecikmedi. Şarkıcı Mustafa Sandal, kişisel Twitter hesabında milli takıma özel bir şarkı hazırlayacağını açıkladı. Sandal, şunları söyledi:

"2002’de hocama ve milli takıma Pazara Kadar şarkımızla uğurlu gelmiştik. Şimdi sıra 2021 Avrupa Şampiyonası'nda! Şenol hocama ve federasyon yetkililerine bu çok kıymetli milli göreve beni ve ekibimi layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Gereği yapılacaktır."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN