Mustafa Sandal'dan Suriye'de Türk bayrağı yakılmasına tepki

Mustafa Sandal'dan Suriye'de Türk bayrağı yakılmasına tepki

Şarkıcı Mustafa Sandal, Suriye'de Türk bayrağının yakılmasına sosyal medya hesabından gösterdi. Sandal, "Kutsal bayrağımıza bu niyetlerle dokunanların sonu hep aynı olmuştur. Bilmiyorsanız anlatmayacağız. Yaşayıp göreceksiniz" dedi.

Suriye'nin Azez kentinde Türkiye karşıtı yapılan gösterilere Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun "Muhaliflerle Esad'ı barıştırmalıyız" açıklamasından sonra yaşanan olaylar tepkilere neden oldu.

Suriyeli bir grup Türk bayrağını yaktı. Sosyal medyada büyük tepki gösterilen olayın ardından şarkıcı Mustafa Sandal'dan da paylaşım geldi. Sandal, yaşanan olaya sert tepki gösterdi.

"Bayrağımıza uzanan hadsiz eller"

Mustafa Sandal, "Uğurlarında verilen yüzlerce şehit, harcanan milyarlarca dolar ve final: bayrağımıza uzanan hadsiz eller! Kutsal bayrağımıza bu niyetlerle dokunanların sonu hep aynı olmuştur. Bilmiyorsanız anlatmayacağız. Yaşayıp göreceksiniz" diyerek ateş püskürdü.

Sandal paylaşımına "Ülkemde mülteci istemiyorum" etiketini de ekledi.

62f6561009882.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN