Nadide Sultan ve oğlu ölümden döndü

Nadide Sultan ve oğlu  ölümden döndü

Şarkıcı Nadide Sultan, oğluyla birlikte aracında seyir halindeyken otomobili alev aldı. Ölümün kıyısından dönen ünlü isim büyük panik yaşadı.

TV8’de yayınlanan magazin programına telefonla bağlanan Nadide Sultan, geçtiğimiz günlerde ölümden döndüğünü açıkladı. Oğluyla birlikte özel aracıyla evine giden Nadide Sultan, aracının birden alev aldığını ve çok korktuğunu belirtti.

Nadide Sultan, sözlerine şu şekilde devam etti, 'Araçla gidiyordum, akşam saatlerinde Kaan da uyuya kaldı. Belimde bir sıcaklık hissettim. Herhalde biraz fazla yol gittim terledim sandım. Biraz daha canım acıyınca aracın koltuk kısmında sıcaklık olduğunu fark ettim. Arabayı kenara çektim söndürmeye çalıştım. İlk etapta cam çok az açıktı, sigara izmariti mi geldi diye düşündüm. Videoya çekip servise gönderdim. Teknik şeylerden kaynaklanabilir, yangın yayılabilir dediler. Aracı servise götürdük. Teknik bir aksaklıktan kaynaklanıyormuş, benim arabamın aynı modeli yanmış oradakiler söyledi. Ben bu olaydan sonra kurban kestirdim. Afrika’daki çocuklara gönderdim'

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN