Nagihan Karadere Acun'dan özür diledi! Kansere yakalanmıştı

Nagihan Karadere Acun'dan özür diledi! Kansere yakalanmıştı

Survivor eski yarışmacısı Nagihan Karadere ile Acun Ilıcalı arasında yaşanan "Sahte" polemiğinde şaşırtan bir durum yaşandı. İkili birbirlerine karşılıklı ithamlar da bulunurken, kansere yakalanan Karadere'den özür mesajı geldi. Duyanlar "Acun özür dilemeliydi" yorumları yaptı

Acun Ilıcalı ile Nagihan Karadere arasındaki tartışma sosyal medyada çok konuşulmuştu. Survivor'da hakkının yenildiğini iddia eden Karadere, Survivor için "Sahte" yorumunda bulunmuştu. Ilıcalı ise Karadere'ye ağır sözlerde bulunmuştu. Karadere'den hemen özür mesajı geldi.

nagi.jpg

NAGİHAN KARADERE'DEN ŞAŞIRTAN DÖNÜŞ

Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olduğu Survivor AllStar'da hakkının yenildiğini söyleyen Nagihan Karadere, yarışma için sert eleştirilerde bulunmuştu. Survivor 2023 için "Sahte, herkes sahte" yorumunda bulunan Karadere'ye Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi.

acun1.jpg

ILICALI SERT KONUŞMUŞTU

Ilıcalı ise, "Nagihan Hanım sağ olsun çok bozuldu işte Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim." yanıtını vermişti.

ACUN'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Ünlü yarışmacı daha sonra Acun Ilıcalı'nın bu sözlerinden dolayı çok üzüldüğünü belirterek kansere yakalandığını da söylemişti. Tüm bunlar yaşanırken Nagihan Karadere katıldığı bir programda Acun Ilıcalı'dan özür diledi. Karadere "Acun sayesinde buralara geldim, özür dilerim" diyerek tartışmaya son verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN