Narcos'un Yıldızı Migeul Angel Silvestre'ı Hande Erçel Fena Çarptı! Dünya Yıldızı Aşkı İçin Bakın Neler Yazıyor?

Narcos'un Yıldızı Migeul Angel Silvestre'ı Hande Erçel Fena Çarptı! Dünya Yıldızı Aşkı İçin Bakın Neler Yazıyor?

Ünlü oyuncu Hande Erçel, dünyaca ünlü Migeul Angel Silvestre'in yakın takibine alındı. Yaptığı her paylaşıma yorum atan La Casa De Papel'in yakışıklı oyuncusu Silvestre gönlünü Erçel'e kaptırdı. Bakın Hande Erçel'in son paylaşımına ne yorum attı?

Türkiye'nin en güzel kadın oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel'in ünü yurt dışına çıktı. Instagram'da 29 milyona yakın takipçisi olan Erçel'i dünya yıldızları da yakın kadrajına aldı. La Casa De Papel, Sense8 en çok izlenen dizilerin yıldızları arasında yer alan oyuncu Miguel Angel Silvestre'da Erçel'i yakından takip eden dünya starlarından biri. Çok sayıda yabancı ünlü takipçisi olan Erçel'in her paylaşımına yorum yağıyor. Bakın Miguel Angel Silvestre Hande Erçel'in paylaşımına ne yazdı?

handercelkimdir.jpg

HANDE ERÇEL ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Oyunculuğa ilk başladığı sıralarda herkes tarafından eleştirilen Hande Erçel kısa sürede adını yıldız oyuncular arasına yazdırdı. Oynadığı dizilerde yıldızı parlayan Erçel'in ünü yurt dışına taştı. Dizileri yurt dışında büyük ilgi gören Hande Erçel'i yabancı yönetmenler ve oyuncular da yakın takibe aldı.

handercelmiguel.jpg

Dünyaca ünlü starlar arasında yer alan La Casa De Papel, Sense8, Narcos gibi dizilerde oynayan yakışıklı oyuncu Miguel Angel Silvestre da Hande Erçel hayranı çıktı. Erçel'in her paylaşımına yorum yapan Silvestre'ın gönlünü Erçel'e kaptırdığı iddia edildi. Bakın Hande Erçel'e nasıl yorumlar yapıyor?

miguel.jpg

MİGUEL ANGEL SİLVESTRE HANDE ERÇEL'İ YAKIN TAKİBE ALDI

La Casa De Papel, Sense8, Narcos, Sky Rojo gibi dizilerde oynayan dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Miguel Angel Silvestre Türk oyuncular arasında Hande Erçel'i takip etmeye başladı. Erçel'i Instagram hesabı üzerinden yakın takibe alan Silvestre en çok yorum yapanlar arasında.

handeercel.jpg

Her paylaşımı olay olan ve son zamanlarda sürekli özel hayatı ile gündeme gelen Hande Erçel ise yorumlara karşı kayıtsız

handemiy.jpg

. İspanyol oyuncu Erçel'in en son attığı fotoğrafa gülücük emojisi gönderirken Erçel'den herhangi bir cevap almadı. Hande Erçel dünyaca ünlü yıldızın takip isteğine sadece hesabını takip ederek karşılık verdi.

1462217.jpg

ERÇEL'İN ESKİ AŞKI KEREM BÜRSİN'LE BARIŞTIĞI İDDİA EDİLDİ

Erçel'in eski sevgilisi Kerem Bürsin ile bir araya geldiği iddia edildi. En son oyuncu Kaan Yıldırım ile olaylı bir şekilde ayrılan Erçel'in aşkı tekrar eski sevgilisi Kerem Bürsin'de bulduğu söylentiler arasında. Henüz Bürsin ve Erçel'den bu konuya ilişkin bir açıklama gelmedi.

handeercelfirikik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN