Ne kadar zekisiniz? Bu testi çözmek yüksek IQ gerektiriyor! Odadaki vampiri 9 saniye içinde bulabilir misiniz?

Ne kadar zekisiniz? Bu testi çözmek yüksek IQ gerektiriyor! Odadaki vampiri 9 saniye içinde bulabilir misiniz?

Bu zeka testini sadece yüksek IQ'ya sahip kişiler 9 saniyede çözebiliyor. Aşağıdaki resimde yer alan kişilerin içinden vampiri 9 saniye içinde bulabilecek misiniz? Ne kadar zeki olduğunuzu bulabilmek için sizin harika bir test olacak... Hazırsanız başlayalım...

Herhangi bir sorun için verdiğiniz karara göre zekanızı test etmenize yardımcı olan birçok zeka oyunu türü vardır. Bu beyin bilmecesi, zeka seviyenizi değerlendirmenize yardımcı olacak eğlenceli bir IQ testidir. Bu bulmacalardaki en önemli unsur, öngörülen sürede cevaba ulaşmak için sorunu hızlı bir şekilde taramaktır.

Bu eğlenceli IQ Testleri yaratıcı düşünme ile çözüldüğünden, cevaba ulaşmak için kutunun dışında düşünmeniz gerekir, çünkü ipuçları görüntüde bir yerde saklanacaktır. Bu problemleri çözmek için analitik ve mantıksal akıl yürütme becerilerinizi kullanmanız gerekir. Bu yüzden, odadaki Vampirin kim olduğunu belirlemeniz gereken ilginç bir zeka oyunu hazırladık.

1.jpg

ODADAKİ VAMPİRİ 9 SANİYE İÇİNDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, odadaki Vampirin kim olduğunu belirlemeniz gerekiyor. Bulmacada, diğer insanlardan bir şekilde farklı olan bir kişi var. Resim, odanın içindeki bir grup insanı göstermektedir. Çok az insanın normal davrandığını, çok azının konuştuğunu, çok azının korkmuş ve endişeli olduğunu görebilirsiniz. Kanepede bir erkek ve bir kadın oturuyor. Peki Vampir kim?

Cevap oldukça basit ama zor olduğu için gelmeden önce resme çok dikkatli bakmalısınız. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden çok fazla kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun!

ZEKA BULMACASI CEVABI

Odadaki kadın ve erkeklerin tepkilerine dikkatlice bakarsanız, hayatta olmayan ve bir Vampir olan kişiyi tanımlayabilirsiniz. Gönderen en sağ köşedeki adam odadaki Vampir. Onu düzgün bir şekilde tararsanız, aynada onun yansıması olmadığını ve ayrıca bir dişi olduğunu görebileceksiniz.

Yani, bu zihinsel sınavın cevabı, odadaki Vampir, yansıması olmayan ve dişleri olan adamdır. Bu zeka oyunu, gözlem ve zeka seviyenizin basit bir testiydi. Bu bulmacayı öngörülen süre içinde çözmek için yanal düşünmeyi uygulamanız gerekir.

2.jpg

ZEKA BULMACASI IQ TESTİ

Bu bulmacayı 9 saniye içinde çözdüyseniz, ortalamanın üzerinde IQ seviyeniz var demektir. Unutmayın, bu tür zeka oyunları IQ'nuzu test etmenin başka bir eğlenceli yolu. Bu nedenle, gerçek bir IQ testi yapmak, Zeka seviyenizi bilmenin daha iyi bir yoludur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN