Necati Şaşmaz 7 yıllık eşinden boşanıyor

Necati Şaşmaz 7 yıllık eşinden boşanıyor

Oyuncu Necati Şaşmaz iki çocuğunun annesi 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'dan boşanıyor.

Necati Şaşmaz ve Nagehan Şaşmaz boşanıyor. Necati Şaşmaz'ın avukatı ise bir televizyon programına şu açıklamalarda bulundu:

"Kesinlikle üçüncü şahıslar yok. Evliliği kurtarmak için mücadele edildi. Ancak mümkün olmadı. Anlaşmalı boşanma sağlanamadı. Çekişmeli bir boşanma süreci yaşanıyor bu yüzden. Taraflar da başka açıklama yapmayacak. Çekişme de şu demek taraflar taraflar kendi aralarında anlaşamadıkları için mahkeme kanalıyla zorunlu anlaşmaya varmaya çalışıyorlar. Daha önce boşanma aşamasında olduklarına dair bir bilgi yok bende."

AYRILIK İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

Kurtlar Vadisi' dizinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle yıldızı parlayan Necati Şaşmaz, 2012 yılında Nagehan Kaşıkçı ile evlenmişti. Çift, 2013 yılında Ali Nadir'i kucaklarına alarak anne-baba olmuştu.

7 yıldır evli olan Necati Şaşmaz ile Nagehan Şaşmaz'ın daha önce de evliliklerinde ciddi bir kriz olduğu iddia edilmişti. Ayrılık haberleri hakkında sessizliğini bozan Necati Şaşmaz ''İddialar asla gerçeği yansıtmıyor. Dizi öncesi bu tür karalayıcı haberlerin çıkması manidar'' şeklinde konuşmuştu.

Öte yandan çiftin arasındaki kriz nedeni olarak da Necati Şaşmaz'ın Nagehan Şaşmaz'ı aldatması ve eşine yakalanması gösteriliyordu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN