Nesrin Cavadzade tatil sezonunu açtı

Nesrin Cavadzade tatil sezonunu açtı

Şahika karakteriyle rol aldığı Yasak Elma dizisine veda eden Nesrin Cavadzade, tatil sezonunu açtı. Güneşlenirken çektiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaşınca takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. İşte, Nesrin Cavadzade Instagram fotoğrafları...

Dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı oyuncu Gökhan Alkan ile ayrıldıkları iddia edilen Nesrin Cavadzade, yaz sezonunu açtı. Tatile çıkan ünlü oyuncu, güneşin ve denizin keyfini çıkardı. Sosyal medyadan paylaştığı plaj fotoğrafına da hayranları beğeni yağdırdı.

Geçtiğimiz haftada da İstanbul Arnavutköy'de görüntülenen Nesrin Cavadzade; maskesini takarak, kurallara uymuş ve gözlükleriyle de kendisini gizlemişti. Karşısında muhabirleri görünce şaşkınlık yaşayan başarılı oyuncu, "Arkadaşlar sizlere helal olsun, beni bu halde annem bile tanımaz" demişti. Gökhan Alkan ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları iddia edilen oyuncu, "Arkadaşlar teşekkür ederim, bunları konuşmayalım" ifadelerini kullanmıştı.

189745470-163387299069785-9061479013715607512-n.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN