Nesrin Cavadzade La Casa De Papel'de oynayacak mı?

Nesrin Cavadzade La Casa De Papel'de oynayacak mı?

"Nesrin Cavadzade La Casa De Papel'de oynayacak mı?" sorusu dizinin 3. sezonunun yayınlanmasının ardından merak edilen konulardan biri haline geldi. Dizide İstanbul karakterini canlandıracağı konuşulan Cavadzade ile ilgili soruların yanıtını dizinin yapımcısı verdi. İşte detaylar...

"Nesrin Cavadzade La Casa De Papel dizisinde İstanbul karakterini canlandıracak." iddiası yaklaşık bir yıldır konuşulmaya devam ediliyordu. Dizinin yapımcısı Alex Pina 3. sezonun yayınlandığı bugün, bir dergiye verdiği röportajda hem "İstanbul karakteri olacak mı?" sorusuna cevap verdi hem de Nesrin Cavadzade ile ilgili merak edilen soruların cevabı verilmiş oldu.

İSTANBUL DEĞİL ANKARA KARAKTERİ OLACAK

Yapımcı Alex Pina, dizide İstanbul karakteri değil Ankara karakteri düşünüldüğünü söyledi. Ayrıca hiçbir Türk oyuncu ile görüşme olmadığının da altını çizdi. Böylelikle Nesrin Cavadzade'nin La Casa De Papel'de oynamayacağı öğrenilmiş oldu.

NESRİN CAVADZADE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

36 yaşındaki Nesrin Cavadzade 30 Temmuz 1982'de Azerbaycan Bakü’de doğdu. 11 yaşında annesiyle birlikte İstanbul’a gelen Cavadzade Türkçe konuşmakta zorluk çekiyordu ve Bakü’de bitirdiği ilkokul dördüncü sınıfı Cent Koleji’nde tekrar okudu.

Kısa sürede İstanbul Türkçesini öğrenen Nesrin Cavadzade ortaokul yıllarında "Türkmen Düğünü" adlı oyunla Tiyatro Kare'de sahneye çıktı. Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nden mezun oldu.

 Dil konusunda kendisini geliştirdi ve Rusça, İngilizce ve Fransızca dillerini öğrendi.

 EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLLERİNİ TOPLADI

 Dilber’in Sekiz Günü (FİLM): Erzurum, Bursa ve Ankara Film Festivalleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülleri

Acı (FİLM): Erzurum Film Festivali’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülü

Güzel Günler Göreceğiz (FİLM): Antalya Film Festivali’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu”, Ankara Film Festivali’nde ve Magazin Gazetecileri Derneği Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülleri.

Yangın Var (FİLM): Ankara Film Festivali ve Sadri Alışık Ödülleri’nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülleri.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN