Netflix Andropoz dizisi 2.sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak?

Netflix Andropoz dizisi 2.sezon olacak mı, ne zaman yayınlanacak?

Netflix platformunda izleyici karşısına çıkan Andropoz dizisi hakkında araştırmalar devam ediyor. 7 Ekim 2022 tarihinde yayınlanmaya başlayan Andropoz adlı kısa dizi oldukça beğenildi. Başrollerinde Engin Günaydın, Tamer Karadağlı ve Derya Karadaş gibi isimlerin yer aldığı dizinin ilk sezonu tamamlanırken 2. sezon araştırmaları hız kazandı. İşte Andropoz dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

Hem yerli hem de yabancı dizi ve filmleri izleyiciyle buluşturan Netflix platformu yeni projesi ile çok konuşuluyor. 7 Ekim 2022 Cuma günü gösterime giren Andropoz dizisi oldukça beğenildi. Kısa dizi olarak karşımıza çıkan yerli yapım Andropoz hem oyuncusuyla hem de kadrosuyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Yayınlanması ile birlikte saatler içerisinde izlenme rekorları kıran dizinin ilk sezon 6 bölümden oluşuyor. Her bölüme 45 dakika süren diziyi bitiren izleyiciler ise ikinci sezon araştırmalarına başladı.İşte Andropoz dizisi hakkında merak edilen tüm detaylar…

ANDROPOZ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Başrollerinde Engin Günaydın, Tamer Karadağlı ve Derya Karadaş'ın yer aldığı Andropoz dizisi 7 Ekim 2022 tarihinde Netflix platformunda izleyici karşısına çıktı. Kısa süre içerisinde en çok izlenen yapımlar arasında yerini alan dizi izleyenleri merakta bıraktı. İzleyicilerin geri dönüşlerine göre dizinin ikinci sezonunun çekilip çekilmeyeceğine karar verilecek.

Androporoz 2. sezon ne zaman yayınlanacak

ANDROPOZ 2. SEZON ÇIKACAK MI?

Netflix platformu yapımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Türk yapımı olan Andropoz dizisinin ikinci sezonu hakkında araştırmalar hız kazandı. Dizinin yapımcılarından 2. sezon hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

ANDROPOZ DİZİSİ YENİ SEZON YAYINLANACAK MI?

Evli ve 2 çocuğu olan tuhafiyeci Yusuf'un andropoz sürecinde yaşadığı olayları anlatan dizi oldukça beğenildi. İlk sezonu ile ekrana gelen mini dizi izleyiciler tarafından hemen bitirilince 2. sezon araştırmaları da yapılmaya başladı. Dizinin ikinci sezonu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

ANDROPOZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yusuf orta yaş bunalımına girerken bir yandan da çalışma hayatına devam etmektedir. Tuhafiyeci olarak çalışan Yusuf, evli ve 2 çocuk babasıdır. 50'li yaşlarının başında orta yaş bunalımına giren iki çocuk babası hayatında radikal değişiklikler yapma kararı alır. Yaşlandığını kafasına takan Yusuf hem dış görünüşünde hem de yaşam tarzında değişiklik yapma kararı alır. Hayallerini gerçekleştirmek için yeni yollara çıkan Yusuf'un başına gelenler ekrana yansıyor.

Androporoz 2. sezon

ANDROPOZ NEDİR?

Testosteron, erkeklerde bulunan derin seslerden, kas kütlesinden, yüz ve vücut kıllarından sorumlu olan hormondur. Erkeklerin yaşı ilerledikçe vücuttaki testosteron seviyesi ve sperm üretimi azalırken fiziksel ve psikolojik semptomlar kendini gösterebilir. Doğal yaşlanma sürecini bir parçası olarak karşımıza çıkar bu hormon 30'lu yaşlara bulaştıktan sonra %10 oranında azalmaktadır.

Andropoz ise erkek hormonu olan testosteron azalması ile doğru orantılıdır. Menopozdan farklı olarak testosteron oranındaki azalma ve semptomların gelişmesi ile kademeli olarak ilerlemektedir. 50 yaşına gelen erkeklerin yaklaşık yüzde 30'unda testosteron seviyesinde azalma görülerek andropoz belirtileri ortaya çıkar. Andropoz yaşayan bir kişiler semptomların görülmeye başlaması ile birlikte uygun tedavi olmaması durumunda osteoporoz gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Andropoz durumun ortaya çıkması ile birlikte şüphelenilen nokta testosteron eksikliğidir. Erkeklerde yaşın ilerlemesi ile birlikte vücutta bulunan testosteron seviyeleri azalırken olay sadece bununla sınırlı kalmaz. Bu olayla birlikte kanda bulunan globulin hormon seviyeleri artış göstererek andropoz görünmesine neden olur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN