Nihat Doğan çocuğuna verdiği hiç duyulmamış ismi canlı yayında açıkladı! Duyanlar kulaklarına inanamadı: "Annesi rüyasında..."

Nihat Doğan çocuğuna verdiği hiç duyulmamış ismi canlı yayında açıkladı! Duyanlar kulaklarına inanamadı: "Annesi rüyasında..."

Ağustos ayında bir yıldır birlikte olduğu İranlı sevgilisi Arzu Doğan ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Nihat Doğan, baba olmak için gün sayarken çocuğuna verdiği ismi ilk kez canlı yayında açıkladı.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Arzu Doğan ile Ağustos ayında dünyaevine giren ünlü şarkıcı Nihat Doğan, baba olmak için gün sayıyor. Son dönemde sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı kucağına almak için gün saydığı oğluna koyduğu ismi canlı yayında açıkladı. Nihat Doğan'ın oğluna koyacağı isim herkesi şaşırttı.

OĞLUNA VERECEĞİ İSMİ İLK KEZ AÇIKLADI

Ağustos ayında aile arasında kıyılan sade bir nikahla İranlı hayranı Arzu Doğan ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Nihat Doğan, baba olmak için gün sayıyor. Son günlerde 'yasak aşk' iddialarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı oğluna koyacağı ismi canlı yayında açıkladı.

"AŞİRETİMİZİN ADINI ALSIN İSTEDİM"

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2. Sayfa' adlı magazin programına katılarak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, kucağına almak içi geri sayıma geçtiği çocuğuna koyduğu ismi ilk kez açıkladı.

Nihat Doğan'ın eşi Arzu kimdir, kaç yaşında, nereli? Arzu Doğan'ın Instagram adresi bilgileri... - Magazin Haberleri

AMİN BATIGAN

İranlı eşi Arzu Doğan'ın 8.5 aylık hamile olduğunu belirten ünlü şarkıcı, mutlu bir evlilik sürdüğünü vurguladı. Oğluna aşiretinin ismini vereceğini açıklayan Nihat Doğan, "Aşiretimizin adını alsın istedim, Badıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında 'Amin' diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Badıgan' olacak" ifadelerini kullandı.

"BADIGAN RÜZGARDAN OLAN DEMEK"

Nihat Doğan, oğluna vereceği Badıgan isminin anlamı için de "Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek" dedi.

Babalık heyecanı yaşayan Nihat Doğan oğluna 'Badıgan' adını koyacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN