Nihat Doğan'dan Mabel Matiz'e: Ya beraber düet yapalım ya da şarkıyı bana ver

Nihat Doğan'dan Mabel Matiz'e: Ya beraber düet yapalım ya da şarkıyı bana ver

Şarkıcı Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısını yorumlamasıyla gündeme gelen Nihat Doğan katıldığı bir televizyon programında Matiz'e çağrıda bulunarak "Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana" dedi.

Şarkıcı Mabel Matiz'in 'Antidepresan' şarkısını yorumlayan Nihat Doğan sosyal medyada gündem olmuştu. Birçok kişi Doğan'ın videosunu paylaşırken ünlü isimlerden de taklit ve tiye alan videolar gelmişti. Doğan, gelen tepkilerle ilgili Show Haber'e açıklamalarda bulundu.

Doğan, “Ya gel beraber düet yapalım yoksa ver bana, bak ben tertemiz kılçıksız fileto yapmışım zaten. Ben bu yolu yürürüm. Spontane gelişti, programın sunucuları 'Nihat bu şarkıyı okur musun?' dediler. Ani gelişen bir şey aslında. Eve döndüm, bir geldim Twitter’da TT olmuşum. Bu aslında benim yapmış olduğum yorumun, tarzının da ne kadar sevildiğini gösteriyor” dedi.

"EN ÇOK MURAT YILDIRIM’INKİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ"

Doğan kendisine yöneltilen “Bazı oyuncular videolar çekti. En çok hangisi hoşunuza gitti?” sorusuna ise “En çok Murat Yıldırım’ınki çok hoşuma gitti” yanıtını verdi.

Doğan, “Ya kardeşim depresyon şarkısı böyle okunur aslında. O mutlu bir şekilde söylüyor şarkıyı. Biz şarkının tam hakkını vermek suretiyle insanları depresyona soktuk” ifadelerini kullandı.

“BENİ BENDEN DAHA İYİ TAKLİT ETMİŞ”

Eser Yenenler’in kendisiyle ilgili çektiği videoya ise Nihat Doğan “Eser, bunu sana yakıştıramadım Eser” cevabını verdi. Oyuncu Berker Güven’in taklidi için de “Beni benden daha iyi taklit etmiş” dedi.

Öte yandan Doğan, “Millet artık bu şarkıyı Nihat Doğan’dan duymak istiyor. Sevgili Matiz senden rica ediyorum milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da Nihat Doğan’a ver kardeşim” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN