Nihat Doğan'ın 1 günlük oğlunu paraya boğdular! Çocuk zor nefes aldı "Görgüsüz"

Nihat Doğan'ın 1 günlük oğlunu paraya boğdular! Çocuk zor nefes aldı "Görgüsüz"

Geçen aylarda İranlı sevgilisi Arzu Doğan'la evlenen Nihat Doğan, baba oldu. Badıkan ismini verdiği oğluna ise Sisi lakaplı Seyhan Soylu adeta paraya boğdu. Çocuğun her yerine para sıkıştıran Sisi tepkilere neden de oldu.

Sevgilisi Arzu Doğan'ın hamile olması nedeniyle nikah masasına oturan Nihat Doğan, baba oldu. Bir erkek çocuğu olan Doğan, oğluna aşiretin olan Badıkan ismini verdi. Minik Badıkan'ı ilk ziyaret eden isim ise Sisi oldu. Sisi küçük çocuğu resmen paraya boğdu. Görenler ise "Görgüsüz" yorumlar yaptı.

nihat.jpg

NİHAT DOĞAN'IN OĞLUNUU PARAYA BOĞDU

Ani bir kararla evlenen Nihat Doğan'ın çocuğu oldu. Doğan dünyaya gelen oğluna Badıkan ismini verdi. Doğan'ın oğlunu ilk ziyaret eden isimlerden biri Sisi lakaplı Seyhan Soylu oldu.

nihatdogan.jpg

GÖRENLER TEPKİ GÖSTERDİ

Nihat Doğan'ın oğlu Amin Badukan'ı paraya boğan Seyhan Soylu'nun pis paraları yeni doğmuş çocuğun her yerine koyması tepki çekti.

sisi.jpg

Görenler "bu çocuk daha yeni doğdu enfeksiyon kapacak, nasıl bir görgüsüzlük bu" yorumlarında bulundu.

nihatdoganpara.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN