Nisan ayında emeklilere tam 2.500 TL ödenecek! Hakkınız var mı hemen öğrenin

Nisan ayında emeklilere tam 2.500 TL ödenecek! Hakkınız var mı hemen öğrenin

Çok sayıda emekli vatandaş kendilerine verilen ikramiyelerle ilgili son gelişmeleri yakından takip ediyorlar. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, kendilerine verildiği söylenen ve henüz açıklanmayan ikramiyelerin Nisan ayında ödenip ödenmeyeceğini sorguluyor. Özel sektörde bu kadar yaygın olan mayıs öncesi ikramiyenin devlet tarafından emeklilere ödenip ödenmeyeceği tartışılmaya başlandı.

Enflasyonun da etkisiyle hükümet bu yıl içerisinde çok sayıda sosyal yardım paketi açıkladı. Bu yardım paketlerinde öğrencilerin yolluk, özel sektöre ısınma, ihtiyaç sahibi hanelere doğalgaz yardımı şeklinde bir çok yardım paketi hazırlandı. Tüm bu destek paketlerine ilişkin gerekli bilgiler verilirken emeklilere mayıs ayı öncesi ikramiyelerin verilip verilmeyeceği konu suyla ilgili güncel olay ve açıklamalar haberimizde..

Nisan ayında emeklilere tam 2.500 TL ödenecek

EMEKLİLERE 2.500 TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Bu yılki zam sonrası milyonlarca emeklinin gözünün emeklilik ikramiyesinde dolaştığı açıklanırken, bayram ikramiyesi olarak verilen 1.100 TL'lik ikramiyenin artırılıp artırılmayacağı araştırılıyor. AK Partililer konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bu yıl emekli ve memur maaşlarına yüzde 30 zam yapılacağı açıklandı ve karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Benzer şekilde emeklilerin izin beklentisinin de 2.000 ile 2.500 TL arasında olduğu paylaşılıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN