Norm Ender Mekanın Sahibi şarkısı ile kimlere laf attı? Ender Eroğlu kimdir?

Norm Ender Mekanın Sahibi şarkısı ile kimlere laf attı? Ender Eroğlu kimdir?

Norm Ender (Ender Eroğlu) Mekanın Sahibi şarkısı ile 2 yıl sonra tekrar hayranlarını sevindirdi. Şarkıda pek çok rap yapan isme gönderme yapan Norm Ender, çoğunlukla Ezhel ve Ben Fero'ya diss attı. Peki Mekanın Sahibi şarkısının diss atan sözleri neler? Ender Eroğlu kimdir, kaç yaşındadır?

Rap müziğimizin sevilen isimlerinden Norm Ender “Aura” adını verdiği ve 2 yıl önce yayınladığı son albümünden sonra sessizliği nedeniyle hayranlarından tepki almıştı. Ender, söz ve müziği kendisine ait olan “Mekanın Sahibi” adlı şarkısı ile geri döndü.

Norm Ender'in pek çok rap yapan isme göndermede bulunduğu “Mekanın Sahibi” adlı şarkı Ozan Çolakoğlu’nun stüdyosunda hazırlandı, klip ise Ümraniye Film Platolarında çekildi. Klipin yönetmenliklerini Norm Ender ve Ferit Çetinkaya tarafından yapıldı.

Norm Ender sosyal medya hesabından takipçilerine "Sizlere yeni bir şarkı yapacağım sözü vermiştim, ve bakın ben sözümü tuttum." diyerek yeni şarkısının müjdesini verdi.

MEKANIN SAHİBİ ŞARKISINDA KİMLERE DİSS ATTI?

Oh, yeah geceler

(Ezhel’in Geceler şarkısına gönderme)

Cihangirli heceler

(Ben Fero'ya gönderme... Hem zenginlikten hem de hecelemesinden dolayı)

Bizde küvet yok duşa kabin

(Ezhel'in Küvet şarkısına gönderme)

Keltoş babana koş

(Ben Fero’ya gönderme)

Bu gece, bu gece

(Ceg - Bu gece şarkısına gönderme)

İstiyorsa Orman Kanunları

(Ben Fero’nun ilk albümünün ismi.)

Size yok sosis, salam, şırdan şırdan

(Ezhel’in Şehrimin Tadı şarkısına gönderme)

Mary Jane, Mary Jane nasıl yapalım?

(Khontkar ve Burry Soprano’nun Mary Jane şarkısına göndermedir.)

Polisten değil, siz benden kaçın

(Ezhel’in “Şehrimin Tadı” şarkısına göndermedir.)

NORM ENDER KİMDİR? ENDER EROĞLU BİYOGRAFİ

34 yaşındaki Norm Ender'in asıl ismi Ender Eroğlu’dur. 25 Mart 1985'te İzmir Bornova'da dünyaya gelmiştir. 10 yaşından bu yana müzik ile iç içe olan Norm Ender Cartel isimli rap grubu’na hayranlığı ile rap müziğine aşık olmuş ve geçmiş dönemde yaşadığı sorunları kaleme almaya başlamıştır.

Atv ekranlarında yayınlanan Akademi Türkiye yarışmasınada katılan Norm Ender bu program için özel bir bestede yapmıştır. Yarışmada rap dışında pop tarzı parçalarda seslendirmesi istenince yarışmadan biraz sorunlu olarak ayrılmak zorunda kalmıştır.

2010 senesinde ilk solo albümü İçinde Patlar ile müzik piyasasına giriş yapmış 2017 yılında ise Aura isimli albümü ile müzik kariyerini sürdürmüştür.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN