Norveç Prensesi Leah Behn, sosyal medya fenomeni oldu

Norveç Prensesi Leah Behn, sosyal medya fenomeni oldu

Norveç Prensesi Leah Behn, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ilgileri üzerine çekti. Behn, Instagram ve TikTok'ta yaptığı paylaşımlarla fenomen haline geldi.

Norveç Kralı 5. Harald ve Norveç Kraliçesi'nin 16 yaşındaki torunu Norveç Prensesi Leah Behn, 200 binden fazla takipçili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla Instagram fenomeni haline geldi.

Medya eğitimi alan 16 yaşındaki Prenses Leah Behn, Instagram'da daha çok moda ve makyaj paylaşımlarıyla takipçilerinin ilgisini çekiyor.

TikTok'ta paylaştığı videolarla on milyonlarca izlenmeye ulaşan Norveç Prensesi, yayınladığı video ve fotoğraflarla yaptığı alışverişleri, annesi ve kız kardeşleriyle birlikte geçirdiği anları ve makyaj tüyolarını paylaşıyor.

Kraliyette 6. sırada bulunan Leah Behn, TikTok'taki bir paylaşımda annesiyle ilişkisini Gilmore Kızları'ndaki Rory ve Lorelai Gilmore'un ilişkisine benzetiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN