O Burçlar Direksiyona Geçince Adeta Trafik Canavarına Dönüşüyor! İşte En Sert Ve En Kibar Sürücü Olan Burçlar

O Burçlar Direksiyona Geçince Adeta Trafik Canavarına Dönüşüyor! İşte En Sert Ve En Kibar Sürücü Olan Burçlar

Burçların nasıl araba kullandıklarını ve trafikte en kibar en nazik olan burcu merak mı ediyorsunuz? Haberimizde trafikte burçların özelliklerini paylaştık. İşte hangi burçlar trafikte nasıl? Hangi burç en nazik hangi burç en sert?

Yeni tanıştığınız partnerinizin trafikte araba kullanmasını merak ediyorsanız, bu sorunun cevabını onun sahip olduğu burca bakarak da fikir edinebilirsiniz. İşte hangi burçlar trafikte en kibar, hangilerinin en sert olduğunu açıklıyoruz.

İKİZLER (21 MAYIS – 20 HAZİRAN)

İkizler burcu araba kullanmayı sever ve ne yaptıklarını bilirler. Bunların en az yüzde 57'si ehliyetlerini ilk seferde almayı başardı. İkizler güvenilir sürücülerdir ve başka biri tarafından aracın sürülmesi yerine direksiyonun başına kendileri oturmayı tercih ederler. Bu yüzden her zaman diğer insanların sürüş tarzlarını eleştirirler, bu da yolcu koltuğunda bir İkizler varken çok fazla hayal kırıklığına neden olabilir.

BOĞA BURCU (21 NİSAN – 21 MAYIS)

Boğa burcu ne kadar sıkı çalışsalar da, bu toprak burcu yolda kötü davranış sergiliyor. En çok askıya alınmış lisansa sahip ikinci en yüksek burçtur.

b5f0d7b2cdbcb7dc339fad722aae0834.webp

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Park etme söz konusu olduğunda, yengeçler en yüksek puanı alır. Park etmek zorunda kaldıklarında kendilerine çok güveniyorlar ve hiçbir yere park etmekte hiç zorlanmıyorlar. Bu çoğunlukla Yengeçlerin dikkatli olmasıyla ilgilidir. Yengeçler yalnızca ehliyetlerinin askıya alınması olasılığı en yüksek olanlar olarak seçilmekle kalmadı, aynı zamanda en çok hız yapan cezalar ve en çok kazalar için dördüncü sırada yer aldılar.

ASLAN (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Aslan rekabetçidir, bu yüzden birçok Aslan'ın ehliyetini tek seferde alması o kadar da garip değil. Aslanlar aynı zamanda gerçek hız şeytanlarıdır. Hızlanan bir araba görürseniz, direksiyon başında bir Aslan olma ihtimali yüksektir. Hız sınırlarına bir kısım dikkat etse de; Yüzde 37'si düzenli olarak hız sınırının üzerinde araç kullanıyor.

ed61446abebb39c00409be975a3abf93.webp

BAŞAK (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Başak, ekolojik ayak izleri hakkında çok düşünür. Yüzde yetmiş ikisi elektrikli bir arabaya sahip olmak istediklerini söylüyor. Başaklar araba kullanmaktan çok keyif alırlar; En az yüzde 79'u direksiyona geçmeyi ve araba sürmeyi seviyor.

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Terazi sakin görünebilir, ancak içten içe, trafikte gerçekten öfkelenebilirler. Bunun nedeni, Terazilerin haksızlığa dayanamaması ve bu nedenle kolayca öfkesini kaybetmesidir. Tıpkı Başak gibi, Terazi de yeşil bir sürüş stiliyle ilgilenir.

c8a25f67fc282197e9d7f1fca9cb74da.webp

AKREP (23 EKİM – 21 KASIM)

Akrepler dikkatli sürücülerdir ve bu nedenle nadiren sigortalarına başvurmak zorunda kalırlar. Akrep'in en yeni veya en havalı arabaya binmesine gerek yoktur, ancak güvenilir bir ikinci el arabayı tercih eder.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

En kibar sürücü? Bu Yay, şüphesiz. Yay, trafikte çok naziktir ve çok sakin ve rahat bir yapıya sahiptir. Araba sürerken başlarını boynunun içinde tutarlar ve arabalarını kilitlemeyi nadiren unuturlar.

OĞLAK (22 ARALIK – 20 OCAK)

Oğlaklar büyük başarılar elde etseler de, Oğlakların sürüş becerilerinin hala biraz çalışmaya ihtiyacı olabilir. En kötü ikinci sürücü olarak yerlerini alırlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN