O Ses Türkiye bu yıl olacak mı, ne zaman başlayacak? Bu sene O Ses yarışması yeni sezon yayınlanmayacak mı? O Ses Türkiye neden hala başlamadı?

O Ses Türkiye bu yıl olacak mı, ne zaman başlayacak? Bu sene O Ses yarışması yeni sezon yayınlanmayacak mı? O Ses Türkiye neden hala başlamadı?

O Ses Türkiye 2022-2023 hakkında araştırmalar hız kazandı. TV8 ekranlarının en sevilen programına yoğun ilgi devam ederken yeni sezon tarihleri de merak ediliyor. Yarışmanın jüri üyelerinden olan Yıldız Tilbe’nin açıklamaları akıllarda soru işareti oluşturdu. Peki, O Ses Türkiye bu sezon yok mu? İşte O Ses Türkiye hakkında merak edilen tüm detaylar…

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan O Ses Türkiye geçtiğimiz yıl Ekim ayında yayın hayatına başladı. 2022-2023 sezonu dört gözle beklenirken Yıldız Tilbe’den gelen bir açıklama herkesi şaşırttı. Peki, O Ses Türkiye bu sezon yok mu? İşte O Ses Türkiye hakkında merak edilen tüm detaylar…

O SES TÜRKİYE 2022-2023 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Reyting üstüne reyting kıran O Ses Türkiye yarışması hakkında araştırmalar devam ediyor. 2022 yılında henüz ekranlara gelmeyen O Ses Türkiye yarışması geçtiğimiz yıl 2 Ekim 2021 tarihinde yayın hayatına başladı. Ekim ayının sonuna yaklaşırken kanaldan yarışma hakkında bir açıklama yapılmadı.

O Ses Türkiye Bu Sezon Yok Mu

BU SENE O SES YARIŞMASI YAYINLANMAYACAK MI?

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonda ekranlarda yer alıp almayacağı merak ediliyor. Jüri üyeleri hakkında araştırmalar devam ederken Yıldız Tilbe’nin "Zaten bu sene O Ses Türkiye yokmuş bildiğim kadarıyla" açıklaması üzerine yarışma bitti mi? soruları akıllarda yer edindi. TV8 O Ses Türkiye yarışması hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

2022 O SES TÜRKİYE JÜRİLERİ KİMLER?

Şimdiye kadar pek çok jüri üyesinin yer aldığı O Ses Türkiye yarışmasının yeni sezonunda kimlerin jüri koltuğunda oturacağı merak ediliyor. 2022 sezonunda Beyazıt Öztürk ve Murat Boz'un jüri üyesi olarak devam etmesi beklenirken kadın jüri üyeleri olarak da Hadise ve Yıldız Tilbe’ye teklif götürüldüğü konuşuluyor. Hadise’nin yarışmada yer alacağı söylenirken Yıldız Tilbe’den ret yanıtı geldiği iddia edildi.

O Ses Türkiye Ne Zaman Başlayacak

HADİSE O SES TÜRKİYE'DE OLACAK MI?

Son günlerde özel hayatı ile magazin gündeminde sık sık yer alan Hadise'nin 2022 sezonunda O Ses Türkiye yarışmasında yer alması bekleniyor.

O SES TÜRKİYE NE ZAMAN YAYINLANMAYA BAŞLADI?

Birçok ülkede farklı versiyonlarda yayınlanmaya devam eden O Ses Türkiye yarışması The Voice yarışmasına Türkçe versiyon olarak ekrana geliyor. 10 Ekim 2021 de Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan O Ses Türkiye yarışması 2012 yılından sonra Star TV’de ekrana gelmeye başladı. Acun Ilıca’nın kendi kanalını alması ile birlikte O Ses Türkiye yarışması da TV8 ekranlarında yayınlanmaya başladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN