O Ses Türkiye sorusuna Gökhan Özoğuz'dan İlber Ortaylı'lı yanıt

O Ses Türkiye sorusuna Gökhan Özoğuz'dan İlber Ortaylı'lı yanıt

Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye yarışmasının yeni ekibini nasıl bulduğu sorulması üzerine, "Televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı’yı izliyorum" dedi.

Beş senenin sonunda O Ses Türkiye jürisinden ayrılan Gökhan Özoğuz, önceki akşam Etiler’de objektife takıldı. Özoğuz, “Ekibe yeni katılan Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün performansını nasıl buluyorsunuz?” sorusuna İlber Ortaylı'lı bir yanıt verdi.

Özoğuz şöyle konuştu: “Ben bu sezon O Ses Türkiye'yi hiç izlemedim. Zaten normalde televizyon izleyen bir adam değilim. Maksimum İlber Ortaylı’yı izliyorum. Televizyona ayıracak vaktim de yok. O programda beş sene bulundum ve tadında bıraktım. Hilal Cebeci’nin Çav Bella klibini eleştiren Özoğuz, o konuyla ilgili de konuştu: "Bence o tip eserleri yorumlarken biraz daha özen gösterilmeli. Ben halktan biri, bir dinleyici olarak o yorumun uygun olmadığı söylemek istemiştim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN