Oğlak ve kova burçları dikkat! İşte burcunuzun güçlü ve zayıf yönleri

Oğlak ve kova burçları dikkat! İşte burcunuzun güçlü ve zayıf yönleri

Astrolojinin gücüne inananlara güzel bir haberimiz var. Hepimiz burçların kişiliğimiz hakkında bilgi verdiğini biliyoruz. Haberimizde oğlak ve kova burçlarının güçlü ve zayıf yönlerine yer verdik...

Bugün doğduğunuz zaman güneşin bulunduğu pozisyon burcunuz olarak ifade edilmeye elbette devam ediyor. Burçlar, insan karakterini yakından ilgilendirmektedir. İşte oğlak ve kova burçlarının güçlü ve zayıf yönleri sizlerle...

basliksiz-13.jpg

OĞLAK (22 ARALIK - 19 OCAK)

GÜÇLÜ YÖNLERİNİZ:

İnanılmaz bağlılığınız ve disiplininiz kesinlikle sizi zirveye çıkmaya teşvik ediyor, bu da tüm cesur hedeflerinize bu şekilde ulaşıyorsunuz. Harika bir lidersiniz ve ister iş ister yakın ilişkiler olsun, hayatın her alanında inisiyatif almakta başarılısınız.

ZAYIF YÖNLERİNİZ:

Derin bir nefes al Oğlak. Çenenizi gevşetin, omuzlarınızı gevşetin ve kendinizi rahat bırakın! Burcunuz, zodyakın en çalışkanı ve kesinlikle en ciddisi. İnanılmaz dürtü ve motivasyonunuzun kontrolün sizde olduğunu hissetme ihtiyacından geldiğini açıklıyor. Bu, sizi zirveye giden yolda çalışmaya iten inanılmaz bağlılığınız ve disiplininiz aracılığıyla tezahür edebilir, tüm cesur hedeflerinize bu şekilde ulaşırsınız. En kötü durumda, düzen arzunuz size kendiliğindenliğe veya sürprizlere tahammülü olmayan otoriter bir kişilik verir. Kendinizi işinize veriyorsunuz ve insanların ulaşılmaz bulduğu, isteseniz de istemeseniz de, soğukkanlı bir tavır sergiliyorsunuz. Bazen bu katılık, başkalarının boğulmuş hissetmesine ve iyi vakit geçirmek istiyorlarsa senin yanında olamayacaklarını düşünmelerine neden olur.

ONLARI NASIL DÜZELTEBİLİRSİNİZ?

Cidden gevşemen gerek! Orada olmadığınızda kendinizi işinizden ayırın. Neden ara sıra bir gün izin almıyorsun? Kariyerinizde hala istediğiniz kadar ciddi olabilirsiniz, ancak hayatınızın diğer yönleri boşsa başarının zayıf hissettirdiğini anlayın. Bir dağ keçisi gibi, hedefinize odaklandığınızda, başarıya giden yolunuzu her zaman zıplayabilir, tırmanabilir ve ölçekleyebilirsiniz. Yukarıdan manzara ne kadar güzel değil mi? Paylaşacak sevdikleriniz varsa daha da güzel olacak!

basliksiz-15.jpg

KOVA (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

GÜÇLÜ YÖNLERİNİZ:

Yükselen'e göre, bağımsızlığınızı mümkün olan her şekilde savunmak için doğmuş doğal bir devrimcisiniz. Son derece yaratıcı bir düşünürsünüz ve genellikle büyük fikirleriniz ve sıra dışı tavrınızla dünyayı değiştirmeyi hayal ediyorsunuz.

ZAYIF YÖNLERİNİZ:

Herkes anlıyor siz eşsizsiniz! Öne çıkmayı seviyorsunuz ve bir hava işareti olarak doğanıza sadık kalarak konuşmayı ve sosyalleşmeyi daha da seviyorsunuz. Tartışmalı görüşünüzü bir tartışmaya eklemek ve başkalarını tutumlarını yeniden gözden geçirmeye zorlamak ve bakış açınız için tanınma kazanmak kadar hiçbir şey sizi mutlu edemez. Sonuç olarak, her zaman farklı ve özel düşüncelerinizi paylaşmaya özen gösterirsiniz. Bu, insancıl ve ilerici görüşlerinizin köküdür, işaretiniz tamamen güçle savaşmakla ilgilidir ama aynı zamanda öngörülemeyen ve bazen sinir bozucu davranışlarınıza da neden olur.

ONLARI NASIL DÜZELTEBİLİRSİNİZ?

Gerçekten eksantriksiniz, burcunuza özgü büyüleyici bir mizaca sahipsiniz. Bu nedenle, özellikle niyetiniz çok iyi olduğunda, onu rahatsız etmeye ve kendinizi yabancılaştırma riskini almaya gerek yok. Sevimli özelliklerin ve parlak fikirlerin tek başına seni öne çıkarmaya yetiyor. Bu şekilde, en iyi nedenlerle tüm grubunuz tarafından öne çıkma ve tanınma fırsatına sahip olursunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN