OGM Babalar Günü fidan bağışı nasıl yapılır? İşte ücretsiz fidan bağışı başvuru ekranı

OGM Babalar Günü fidan bağışı nasıl yapılır? İşte ücretsiz fidan bağışı başvuru ekranı

Orman Genel Müdürlüğü Babalar Günü ücretsiz fidan bağış ekranı, yoğun ilgi nedeniyle zaman zaman erişim sorunu yaşanıyor. Bu özel günde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren OGM, www.babaminfidani.com internet adresinden başvuru yapan herkese, babalarının adına fidan dikiyor ve isme düzelenmiş dijital katılım belgesi veriyor. İşte, Babalar Günü OGM fidan bağışı sayfası...

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), Anneler Günü'nde başlattığı fidan bağış kampanyasına Babalar Günü'nde de devam ediyor. Babalar Günü için orman mühendisi bir babanın ve kızının hikayesini anlatan duygu dolu bir tanıtım filmi hazırlayan OGM, milyonlarca fidan dikerek geleceğe nefes olmaya devam ediyor.

2021-06-20-141946.jpg

OGM BABAMIN FİDANI KAMPANYASI BAŞVURUSU

Babalar Günü'nde babalarına anlamlı bir hediye vermek isteyenler için www.babaminfidani.com internet sitesini hazırlayan Orman Genel Müdürlüğü, ücretsiz fidan sahiplenme veya ücretli fidan bağışlama imkanı veriyor. Kampanyaya katılanlara dijital olarak hazırlanan isme özel bağış sertifikaları veriliyor.

Ayrıca, #BabamınFidanı etiketiyle yapılan sosyal medya paylaşımlarıyla 20 adet orman lezzetleri sandığı katılımcılara hediye edilecek.

BABALAR GÜNÜ FİDAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Türkiye orman varlığının korunması ve doğa sevgisinin aşılanması için çeşitli projeler yürüten OGM, özel günlerde vatandaşları fidan bağışına yönlendirecek tanıtımlarına devam ediyor.

Babalarının hatırası için yurdun dört bir yanında kök salacak fidanlar bağışlamak isteyenler Orman Genel Müdürlüğü'nün www.babaminfidani.com internet sitesini ziyaret ederek baba adı-soyadı, kendi adı-soyadı ve e-posta adres bilgilerini girerek kampanyaya katılabilecek.

1624095546-ogm-babalar-gunu.jpg

OGM BABALAR GÜNÜ FİDAN BAĞIŞI BAŞVURU EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN