Okan Kurt’tan ‘Cumhurbaşkanı’nın berberi beni tehdit etti’ iddiası

Ünlü Şarkıcı Demet Akalın sosyal medyadan paylaştığı video ile eşi Okan Kurt'un sahibi olduğu restoranda yan komşusuyla kavga ettiğini duyurmuştu. Akalın, sosyal medyadan yardım talebinde bulunarak eşinin dışarı çıkartılmadığını ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini söyledi. Olay sonrası polis merkezine giden Okan Kurt ise tehdit edildiğini ifade ederken, "Burada bir arkadaş var, ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor. 'Ben bu sokağın sahibiyim' diyor" dedi.

Şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga ettiğini söyledi.

Instagram'dan video paylaşarak polisten yardım isteyen Akalın "Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış. Okan’ın can güvenliği yok. Beykoz Emniyet'i nerede? Ben de İstanbul'a inince oraya gideceğim" dedi. Okan Kurt, kavgayla ilgili açıklama yaparak "Burada biri ben "Ben Cumhurbaşkanı'nın berberiyim, bu sokağın sahibiyim" diyor" ifadelerini kullandı.

Öte yandan olayın ardından açıklama yapan Okan Kurt, kendisini içeriden çıkarmayan kişinin Cumhurbaşkanının berberi olduğunu söyledi.

Kurt, açıklamasında, "Beni içeriden çıkarmayan adam Cumhurbaşkanının Berberiymiş. Babamın arabasını parçalamışlar, kardeşimin üzerine yürümüşler" ifadelerini kullandı.

erdogangorusme.jpg

Demet Akalın ve Okan Kurt 2019 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dolmabahçe'de görüşmüş bu ziyarette Okan Kurt'un bulunması o dönem tartışmalara neden olmuştu. Demet Akalın, Hande Yener ile birlikte Erdoğan ile görüşme nedenlerini çocuk istismarı ve kadına şiddet konularına karşı sosyal sorumluluk projesi ile ilgili olduğunu söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN