Okan Kurt'un 'Alıkonuldum' dediği kavganın görüntüleri ortaya çıktı

Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, Beykoz'da tartıştığı kişiyle kavgasının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, Beykoz'da kiracısı olduğu restoranı işleten Okan Kurt ile anlaşmazlık yaşadığı kişi arasında tartışma çıkmıştı. Demet Akalın da sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoda Okan Kurt'un dükkanda alıkonulduğu iddiasında bulunmuştu. Yaşanan anlara ait kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Okan Kurt'un oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişiye saldırdığı ve ardından arbede yaşandığı görüldü.

dfhsdgsdgsdg-001.jpg

Okan Kurt'un Beykoz'da bir restoranın kiracısı olduğu, kiraya veren kişinin Kurt'a 'Burayı düğün merasimi için kullanamazsın, sözleşmede bu madde yok' demesi üzerine tartışma çıktığı öğrenildi. Dükkanda yaşanan tartışma ve ardından yaşanan arbede kameraya anbean yansıdı. Görüntülerde Okan Kurt'un bir masada oturup yemek yediği, ardından masaya iki kişinin daha gelip oturduğu görülüyor. Kurt ile masaya oturan kişi arasında tartışma çıkıyor. Tartışma esnasında sinirlerine hakim olamayan Okan Kurt oturduğu yerden kalkıp tartıştığı kişinin üzerine yürüyor. İlk olarak Okan Kurt'un karşısındaki kişiye saldırmasıyla arbede çıkıyor ve Kurt, tartıştığı kişiyi yere yatırıyor.

okkkdfhdfhdfh.jpg

Öte yandan, olay sonrası ilk açıklamayı yapan Okan Kurt, kavga ettiği kişinin 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim, bu sokağın sahibiyim' dediğini ileri sürmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN