Oktay Kaynarca'nın annesi güzelliğiyle büyüledi! Görenler hayran kaldı "Millet güzel görsün"

Oktay Kaynarca'nın annesi güzelliğiyle büyüledi! Görenler hayran kaldı "Millet güzel görsün"

Ben Bu Cihan'a Sığmazsam dizisi ile ilk bölümde izlenme rekorları kıran oyuncu Oktay Kaynarca, sosyal medyada ne çok konuşulan ünlüler arasında girdi. Kaynarca'nın annesi ile olan pozu da ilgi gördü. Annesini görenler gözlerine inanamadı

Kurtlar Vadisi dizisindeki Çakır rolü ile hafızalara kazınan Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisi ile yine adından bahsettirdi. 16 ülkeye başkentlik yapan Semerkant ve Buhara'da çekilen dizinin ilk bölümü izlenme rekorları kırdı. Kaynarca ise mutluluğunu ailesi ile bir kare ile paylaştı. Ünlü oyuncunun annesi ise güzelliği ile hayran bıraktı.

oktay.jpg

OKTAY KAYNARCA'NIN ANNESİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Ben Bu Cihana Sığmazsam dizisinde Cezayir karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, oynadığı rol ile büyük beğeni topladı. Herkesin merak ettiği dizi ilk bölümü ile reyting rekorları kırdı.

p.jpg

Kaynarca ise mutluluğunu aile pozu vererek paylaştı. Karede annesini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.

oktay1.jpg

ANNESİYLE BENZERLİĞİ ŞAŞIRTTI

Annesi ile benzerliği dikkatlerden Kaçmayan Oktay Kaynarca'nın o paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni yapıldı. Herkesi "Annesinin ikizi" yorumu yaptı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN