Öldüğü söylenen Kelly Price hayatta olduğunu açıkladı

Öldüğü söylenen Kelly Price hayatta olduğunu açıkladı

Son günlerde Kelly Price'ın öldüğü yönündeki iddialar sonrası ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından açıklama yaparak ölmediğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Kelly Price bir süredir koronavirüs nedeniyle hastanede tedavi görüyordu. Ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan ve nerede olduğu bilinmeyen Price sonunda ortaya çıktı. Sessizliğini bozan Price, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Kelly Price, TMZ'ye verdiği röportajda 'Virüsle mücadelemde neredeyse ölüyordu' dedi. Ünlü şarkıcı "Bir noktada beni kaybettiler, bir süre sonra uyandım. Hatırladığım ilk şey doktorların etrafımda olduğuydu. Bana hangi yılda olduğumu sordular" diye konuştu.

TMZ muhabiri 'Beni kaybettiler ne demek?' diye sorunca Price 'Öldüm' dedi. Price'ın bu sözleri yanlış anlaşılarak şarkıcı öldü zannedildi.

29 Temmuz'da koronavirüse yakalanan Price, Instagram'dan paylaşım yaparak 'Doktorların emirlerini takip ediyorum, karantinadayım' yazmıştı.

Sonra uzun süre haber alınamayan şarkıcının kaybolduğu iddia edildi ve kayıp kişi olarak aranmaya başladı.

Ünlü şarkıcının menajeri ortaya çıkıp, Price'ın kaybolmadığını tedavi gördüğünü ve koronavirüsü ağır geçirdiğini açıkladı.

Price de sosyal medyadan bir açıklama yaparak "Endişeleriniz, dualarının ve ilginiz için teşekkür ederim. Beni kaybetmediler. Söz veriyorum, geri döneceğim." diye yazdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN