Optik illüzyon: Bu bahçe fotoğrafında pırlanta yüzüğü bulabilir misiniz?

Optik illüzyon: Bu bahçe fotoğrafında pırlanta yüzüğü bulabilir misiniz?

Son zamanlarda internette popüler olan optik illüzyonlardan bir tanesini de biz haberimizde paylaştık. Viral Optik İllüzyon: Bu son optik illüzyonda, insanlar bir bahçe fotoğrafında bir elmas yüzük bulmak zorunda. Onu bulabilir misin?

Optik İllüzyonlar, beynimiz için aldatıcı veya yanıltıcı olabilecek görüntüler oluşturmak için renk, ışık ve desenleri kullanabilir. Göz tarafından toplanan bilgiler beyin tarafından işlenir ve gerçekte gerçek görüntüyle eşleşmeyen bir algı yaratır. Algı, algıladığımızın gözümüzle yorumlanmasıdır. Optik illüzyonlar, beynimizin gördüklerimizi yorumlamaya ve çevremizdeki dünyayı anlamlandırmaya çalışması nedeniyle oluşur. Optik illüzyonlar, beynimizi gerçek olabilecek veya olmayabilecek şeyleri görmeleri için kandırır.

VİRAL OPTİK İLLÜZYON

Optik illüzyonlar ve resimli bulmacaları çözmek çok eğlencelidir ve bu yüzden sosyal medyada anında viral hale gelirler. İnternet, kişiliğinizin çeşitli yönlerini ortaya çıkaran akıllara durgunluk veren ve ilginç optik illüzyon testleriyle doludur. Bu resimler sadece beyniniz için harika bir egzersiz olmakla kalmaz, aynı zamanda bir görüntüyü nasıl yorumladığınıza bağlı olarak kişiliğiniz hakkında fikir verir. İnsanlar bulmacaları çözerek IQ'larını geliştirebilir ve ayrıca beyinlerinin nasıl çalıştığını test edebilirler.

Böyle bir resim bulmacası internette viral hale geliyor ve bu da insanları bir bahçe fotoğrafında bir elmas yüzük bulmaya zorluyor. Bu optik illüzyon, Readers Digest Web Sitesinde William May şirketi tarafından paylaşılmaktadır. Bir ipucuna ihtiyacınız varsa, bu yüzüğün kayışı sarıdır ve beyaz bir pırlantaya sahiptir.

İŞTE GÖRÜNTÜ:

g-1.png

İŞTE CEVAP:

Peki bulabildiniz mi? Bazı şeylerin tam önünüzde olduğunu fark etmek ilginç ama onları fark etmek uzun zaman alıyor. Bu fotoğrafta çok fazla havuç olduğu için birinin onu fark etmesi için çok keskin bir göze ihtiyacı var. Yakından bakarsanız, elmasın bir ayçiçeği ve kamyonun yanında havucun üstüne yerleştirildiğini fark edeceksiniz.

bi.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN