Optik İllüzyon Testi: Bu Resimde İlk Gördüğünüz Şey İlişkileri Ciddiye Alıp Almadığınızı Ortaya Çıkarıyor!

Optik İllüzyon Testi: Bu Resimde İlk Gördüğünüz Şey İlişkileri Ciddiye Alıp Almadığınızı Ortaya Çıkarıyor!

Bu optik illüzyon, ilk gördüğünüz şeye dayanmaktadır ve ilişkileri ciddiye alıp almadığınızı ortaya çıkaracaktır. Resme bir göz atın! Peki ilk ne gördün? Çift, patlama veya başka bir şey?

"Görmek inanmaktır" denir. Gördüklerine gerçekten güvenebilir misin? Optik yanılsamalar gerçeklik algımıza meydan okur; yani, bazen veya şu anda doğru görünen şey yanlış çıkabilir.

Günümüzün optik yanılsaması, ilişkileri ciddiye alıp almadığınızı ortaya çıkaran ilk gördüğünüz şeye dayanmaktadır. Resme bir göz atın!

Bu illüzyon kişiliğiniz hakkında ne gösteriyor? İlişkileri ciddiye alıyor musunuz, almıyor musunuz?

OPTİK İLLÜZYONLAR NASIL ÇALIŞIR?

Bir uzmana göre, bilgiler beyin tarafından işlenen göz tarafından toplanır ve gerçekte gerçek görüntüyle eşleşmeyen bir algı yaratır. Dolayısıyla algı, algıladığımızın gözümüzle yorumlanması anlamına gelir.

Optik illüzyonlar, beynimizin gördüklerimizi yorumlamaya ve çevremizdeki dünyayı anlamlandırmaya çalışması nedeniyle oluşur. Bu tür yanılsamalar, gerçek olabilecek veya olmayabilecek şeyleri görmek için beynimizi kandırır.

1-010.jpg

ÇİFTİ İLK KEZ GÖRDÜYSENİZ

Bir uzmana göre, çifti ilk kez fark ederseniz, ilişkiyi çok ciddiye alma eğilimindesiniz demektir. Hep sevdiklerinizi düşünürsünüz. Bu tür insanlar ortaklarına bağlıdırlar. Partnerinize karşı tamamen açık ve dürüstsünüz. İlişkilere ve etik değerlere değer veriyorsunuz.

İLK ÖNCE GENEL BİR PATLAMA GÖRDÜYSENİZ

Bir uzmana göre, ilk önce genel bir patlama fark ederseniz, bu belki de kolayca tehdit edildiğiniz anlamına gelir. Risk almanız pek olası değildir. Sonuçlarının ne olacağını bilmediğiniz şeyleri yapmaktan da hoşlanmıyorsunuz. Fikriniz kolayca değişir. Yani, bir şeyin korkutucu olduğunu düşünüyorsanız, başa çıkamayacak kadar riskli veya rahatsız edici olmalıdır. Genelde bundan tamamen kaçınmalısınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN