Orhan Gencebay'a ne oldu? Hastalığı ne? Orhan Gencebay sağlık durumu nasıl?

Orhan Gencebay'a ne oldu? Hastalığı ne? Orhan Gencebay sağlık durumu nasıl?

Orhan Gencebay'a ne olduğu ve hastalığı ne olduğu haberimizde. Orhan Gencebay sağlık durumu nasıl olduğu sevenleri tarafından merak ediliyor. Orhan Gencebay'a göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı özel hastanede anjiyo yapıldı. Orhan Gencebay yoğun bakımda olduğu iddiaları üzerine hayat arkadaşı Sevim Emre açıklama yaptı. İşte Orhan Gencabay'ın sağlık durumu ve yapılan açıklamanın detayları...

Orhan Gencebay sağlık durumu nasıl? Hastalığı ne? Orhan Gencebay'a ne olduğu ve eşinin yaptığı açıklamaları haberimizde bulabilirsiniz.  18 Nisan akşam saatlerinde Orhan Gencebay’ın hastaneye kaldırıldığı haberi ajanslara düştü. Sevilen sanatçının göğüs ağrısı şikâyeti ile gittiği hastanede yoğun bakıma alındığı iddiaları sosyal medyada gündem olurken yetkililerin neler dediği merak ediliyor. İşte sevenlerini üzerken Orhan Gencebay’ın sağlık durumu ile ilgili son gelişmeler ve  hastalığına dair detaylar...

ORHAN GENCEBAY'A STENT TAKILDI

Anjiyo işlemi gerçekleştirilen Orhan Gencebay'ın tıkanan iki damarına stent takıldı. Operasyon sonrası yoğun bakımda bir süre müşahade altında tutulacağı belirtilen Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

19-04/18/sevim-emrenin-hayati-1555568823.jpg

SEVİM EMRE ORHAN GENCEBAY'IN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ NE DEDİ? 

Sevim Emre'den Orhan Gencebay açıklaması: 

Göğüs ağrısı nedeniyle kaldırıldığı hastanede anjiyo olduğu ve yoğun bakımda olduğu öne sürülen Orhan Gencebay'ın sağlık durumu hakkında Sevim Emre bilgi verdi. Anjiyo operasyonunu doğrulayan Emre, yoğun bakımda iddialarını yalanladı. 

Anjiyo işlemi gerçekleştirilen 74 yaşındaki Gencebay'ın tıkanan iki damarına stent takıldı. SevimEmre yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Benim canlarım Orhan Babanız evet hastanede ama şükürler olsun yoğun bakımda değil. İki damara anjiyo yapıldı ve üç stent takıldı sağlık durumu gayet iyi emin ellerde. Telefonlarınıza geç dönüyorum, lütfen kusura bakmayın sevgiler teşekkürler güzel gönüllerinizden öpüyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN