Orhan Gencebay'ın durumu nasıl? Sevim Emre'den yeni açıklama

Orhan Gencebay'ın durumu nasıl? Sevim Emre'den yeni açıklama

Göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve daha sonra anjiyo olduğu belirtilen ünlü sanatçı Orhan Gencebay'la ilgili eşi Sevim Emre'den yeni bir açıklama geldi. Emre "Şükürler olsun, çok büyük bir şey atlattı ama şu anda durumu gayet iyi" dedi.

Müzik dünyasında 'Orhan Baba' olarak anılan ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Usta sanatçı, göğüs ağrısı nedeniyle dün akşam saatlerinde Memorial Şişli Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Gencebay'a anjiyo yapılmış ve stent takılmıştı.

Gencebay'ın eşi Sevim Emre, yaptığı açıklamada, eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Emre, dün akşam saatlerinde damarın çok tıkanık olmasından dolayı eşine yapılan anjiyo sırasında bir sıkıntı yaşandığını aktararak, şunları kaydetti:

"Şükürler olsun, çok büyük bir şey atlattı ama şu anda durumu gayet iyi. Sağ olsun Servet Hoca ve Deniz Bey, Allah razı olsun çok iyi doktorlar. Onların elinde gayet iyi. Büyük bir şey atlattı. Allah sevenlerine bağışlasın Orhan Baba'yı."

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN