Oyuncu Frances McDormand Oscar'a terlikle katıldı

Oyuncu Frances McDormand Oscar'a terlikle katıldı

Ünlü oyuncu Frances McDormand, 91. Oscar Ödül Töreni'nde kıyafet standartlarını yıkarak sahneye terlikle çıktı. McDormand'ın bu tercihi sosyal medyada büyük ilgi görürken, bazı kullanıcılar tercihini beğendi, bazıları da eleştirdi.

91. Oscar Ödül Töreni'nde (Oscar 2019) "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü kazanan ismi anons etmek üzere Sam Rockwell ile birlikte sahneye çıkan Frances McDormand, pembe renkli Valentino imzalı elbisesinin altına sarı renkte Valentino Birkenstock marka terlik giydi.

19-02/26/-7r_2zkhn20igzgp_ihxchq.jpg

Amerikan Vogue dergisine konuşan 61 yaşındaki oyuncu, yüksek topuklu ayakkabı yerine tercihini doğaldan yana kullandığını dile getirdi.

McDormand, “Bu sandaletleri çok giydim. Fiziksel ve felsefi açısından benim tarzıma uygun. En sevdiğim renk de asit sarısı” ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN