Ozan Doğulu kimdir? Klip için Kraliçe Elizabeth oldu

Ozan Doğulu kimdir? Klip için Kraliçe Elizabeth oldu

"Ozan Doğulu kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır?" soruları plastik makyajla gündeme gelmesiyle yeniden soruldu. Kraliçe Elizabeth'e benzemek için bir hafta üzerinde çalışılan Ozan Doğulu, 47 yaşında ve Kenan Doğulu'nun kardeşi...

Ozan Doğulu 130 Bpm Kreşendo albümündeki Elizabeth şarkısının "Kraliçesi" oldu. Bir haftalık çalışmanın sonunda plastik makyaj işlemi tamamlandıktan sonra Cem Belevi "Kraliçe ile oynamak bir ayrıcalıktır." dedi.

19-07/10/0x0-kralice-ozan-1562700876059-1.jpeg

Müziği Osman Taşdaş'a, sözleri Cem Belevi'ye, aranjesi ise Ozan Doğulu'ya ait olan parçanın klibini Nihat Odabaşı yönetti. Makyajı plastik makyaj sanatçısı Hüseyin Deniz yaptı.

19-07/10/ozan-dogulu-3-1562738982.jpg

OZAN DOĞULU KİMDİR?

47 yaşındaki Ozan Doğulu 13 Ocak 1972'de İstanbul'da doğdu. DJ ve aranjör Ozan Doğulu, Şarkıcı Kenan Doğulu’nun abisi ve besteci merhum Yurdaer Doğulu ve Serpil Doğulu’nun oğlu.

Ozan Doğulu piyanoyla çocukken tanıştı. Zeki Müren dahil pek çok sanatçının arkasında çaldı. Gününün büyük bir kısmını piyano çalmaya adamıştı ve konservatuvarı birincilikle bitirdi.

2007'DE EVLENDİ

2003 yılında Bursa’da Sezen Aksu konserinde tanıştığı Ece Yosmaoğlu ile 18 Aralık 2007 tarihinde evlendi. İlk kızları Arya, 24 Mayıs 2008 tarihinde dünyaya geldi. 2018 yılında ise çift boşandı.

15 Haziran 2010 tarihinde DMC’den 130 Bpm isimli ilk albümünü çıkarmış ve bu albümde sanatçıya Sezen Aksu, Tarkan, Kenan Doğulu, Sıla, Ferhat Göçer, Ajda Pekkan, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali ve Agusev Brass Band eşlik etmiştir. Albümün ilk video klibi sözlerinin Sıla’ya ve müziğinin Ozan Doğulu’ya ait olduğu “Alain Delon” isimli şarkıya çekilmiş ve Haziran ayında gösterime girmiştir.

İkinci klip ise Ziynet Sali’nin seslendirdiği “Sen Mutlu Ol” şarkısına çekilmiştir.

19-07/10/ece-dogulu.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN