Özellikle Bir Burç için Önemli Uyarı: Aman Bugüne Dikkat... 14 Ağustos Burç Yorumları...

Özellikle Bir Burç için Önemli Uyarı: Aman Bugüne Dikkat... 14 Ağustos Burç Yorumları...

Yıldızlar 14 ağustos burç yorumları için ne diyor? Koçlara özellikle dikkatli olun çağrısı yapan yıldızlar Yengeçler Teraziler ve Akrepler için ise iyi bir gün vaat ediyor. İşte günlük burç yorumlarınız ve yaşamınızı kolaylaştıracak ipuçları...

14 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Sakıngan olduğunuz söylenemez ama aynı zamanda bu pazar da en iyi insan değilsiniz ve bu konuda bazılarının yorumları olabilir.

Kendi düşüncelerinize ve planlarınıza kapıldığınızdan bu yorumları bir hakaret ya da tehdit olarak algılamayacaksınız ama belki öğleden sonra bunları duymaya başlarsınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Kendinizi insanlara ifade etmeye çalışıyorsunuz ve belki de bu pazar gününü meslektaşlarınızla paylaşacağınız çok profesyonel bir mesaj hazırlamak için kullanacaksınız.

Sabah daha az üretken olacaksınız ama sizden en iyi şekilde yararlanmak için daha çok bir neden olacak. Açık havada da vakit geçirmelisiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Ayaklarınız yere sağlam basmıyor. Bunun nedenlerinden biri, yakın gelecekte gerçekleşecek belirli bir olay için gereğinden fazla heyecanlı olmanızdır.

Bugün yapmak istediklerinizin çoğu şeyde dikkatiniz çok dağılacak ama neyse ki kayda değer bir şey olmuyor.

gunluk-burc-yorumu.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu pazar tamamen seyahat ve eğitimle ilgili olacak ve görünüşe göre aile üyelerinin kendilerini iyi karşılanmış hissetmelerini sağlamak için çok zaman harcıyorsunuz.

Partneriniz size bir şey işaret etmeye çalışıyor olabilir, ancak size anlatmak istediği çok açık olmadığı sürece ne yapmaya çalıştığını gerçekten fark etmeyeceksiniz ve ona karşılık vermeniz biraz zaman alacaktır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu pazar hem kendinize hem de çevrenizdekilere karşı çok hoşgörülü olacaksınız.

Öğleden sonra, kısa süreli bir yazar tıkanması çeken Aslanlar sonunda tekrar başlayabildiklerini hissedecekler ve işlerini tahmin edilenden daha hızlı yapabilecekler.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Görünüşe göre bu pazar, sadece bir yerde bulunmanın bile anlamlı olabileceğini hatırlamanız gerekiyor.

Milyonlarca şeyi halletmeye çalışıyorsunuz ama sizin ve aileniz için gerçekten neyin önemli olduğunu unutuyor olabilirsiniz. Bazı Başaklar, öğleden sonra arkadaşlarının onlara yönelik bazı eleştirilerinden dolayı da üzülebilir.

gunluk-burclar.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu pazar günü pozitif tavrınız bulaşıcı olacak ve diğerlerini tavrınız sayesinde güçlenmiş hissettirmek sizin için bir nevi günün mottosu haline gelecek.

Aslında yaptığınız şey çok basit, sadece olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Bazı Teraziler, en azından bir günlüğüne mutlu hissetmek istediklerine karar verdiler.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Uzun zamandır görüşmediğiniz biri sizi, hayatınızın daha az bilinen yönlerine olan eğiliminiz nedeniyle bilinmezlik kuyusuna atacak.

İyi haber şu ki, bunu yapmanızın nedenleri çok güçlü olduğundan, hiçbir şekilde kendinizden geçmeyeceksiniz. Öğleden sonra bir arkadaşınızın imdadına yetişmeniz gerekebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Kendi yaşam evriminizin daha önce düşünmediğiniz yönleriyle tanıştığınız bir gün sizi bekliyor.

Meditasyonla biraz zaman harcayarak çok ilginç açıklamalar bulabileceğinizden emin olun. Partneriniz kararlarınızı düşündüğünüzden daha az etkileyecektir, bu yüzden onu hiçbir şey için suçlamayı düşünmeyin bile.

yildizlar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hayatınızda bu tür bir geçiş süreci var. Bu süreç değişimle; işinizi veya iş yerinizi ya da yaşam tarzınızda bir şeyleri değiştirmekle ilgili.

Bu hafta sonu gününün özelliği, eskiye uzak ve yeniye yakın olmak olacaktır. Zihniniz sonunda geçmişte olanlarla barışık olduğundan, bu sizin için oldukça kolay olacaktır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu pazar bir rakibin, belki de aileden sizin en iyi kararları vereceğinize inanmayan birinin karşısında sevinçten havalara uçacaksınız.

Yetenekleriniz daha önce tartışılmıştı ve gerçekte kim olduğunuzu göstermeye hevesliydiniz. Bunu başardığınızda, hissedeceğiniz memnuniyet çok büyük olacaktır.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Dinlenme ve felsefi çabalarla dolu bir pazar ya da belki de yaşıtlarınıza yardım etmeye çok hevesli olduğunuz bir gün.

Kesinlikle olayların maddi tarafına odaklanmıyorsunuz ve bu tutumu ne kadar çok sürdürürseniz, bazı şeylerin size gelmesi o kadar kolay olacak gibi görünüyor. Yurt dışında akrabaları olan Balıklar onlarla daha iyi iletişim kurmaya başlayacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN