Özge Özpirinçci'den ayrılık haberi! Kızıyla İstanbul'a dönmüştü

Özge Özpirinçci'den ayrılık haberi! Kızıyla İstanbul'a dönmüştü

Geçen yıllarda kızı Mercan'ı kucağına alan Özge Özpirinçci'den şaşırtan ayrılık haberi geldi. Kızı için Bodrum'a yerleşen ve yeni dizisi "Aile" için tekrardan İstanbul'a dönen ünlü oyuncuya kötü haber verildi.

2021 yılında Burak Yamantürk ile evlenen ve bu evlilikten 1 kızı olan Özge Özpirinçci, doğum sonrası tekrardan ekranlara gelmeyi planlıyordu. Kıvanç Tatlıtuğ'la başrollerini oynayacağı Aile dizisi için Bodrum'dan İstanbul'a yerleşen Özpiriçci'ye bakın ne yaptılar?

ozge.jpg

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'DEN ÜZEN HABER

Mutlu bir evlilik yaşayan ve Mercan isminde 1 yaşında kızı olan Özge Özpiriçci, kızını gözlerden uzak büyütmek için Bodrum'a yerleşmişti.

yaman.jpg

Sosyal medyadan kızını paylaşan ünlü oyuncu Aile dizisi ile ekranlara gelecekti.

KADRO DIŞI EDİLDİ! YERİNE SERENAY GELDİ

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı dizide Tatlıtuğ'un partneri olacak olan Özge Özpirinçci kadro dışı bırakıldı.

aile1.jpg

Ayrılık nedeni herkesi şaşırtırken, ünlü oyuncunun yerine Serenay Sarıkaya ile anlaşıldı. Haberi duyanlar ayrılık nedenini merak ederken, henüz bir açıklama gelmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN