Alina Boz kimdir? Yaşı ve boyu kaç? Alina Boz Instagram

Alina Boz kimdir? Yaşı ve boyu kaç? Alina Boz Instagram

Paramparça dizisinde Hazal rolünü canlandıran Alina Boz kimdir? Alina Boz çok yeni oyuncu olmasına rağmen kısa sürede herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Peki Alina Boz kimdir? Kaç yaşındadır? İşte merak ettiğiniz detaylar.

Star TV'de yayınlanan Paramparça dizisinde oyuncu olan Alina Boz, şarkıcı Murat Boz ile aynı soyadı taşımasından ötürü akrabaoldukları yönünde çeşitli söylentiler dolaşmaktaydı. Ancak Murat Boz ile herhengi bir akrabalığı ve yakınlığı bulunmamaktadır.

Alina Boz kimdir?

Alina Boz, 14 Haziran 1998 de Moskova da dünyaya geldi. 9 yaşından itibaren tiyatro eğitimi almaya başlayan Alina Boz, Avea reklam filmlerinde rol aldı. İlk kez Cesur hemşire Dizisinde Canan karakteri ile kariyerine ilk adımı attı. Soyadı benzerliğinden dolayı Murat Boz ile akraba olup olmadığı tartışılan güzel oyuncu Alina Boz 1.72 boyunda ve 50 kg ağırlığındadır.

Alina Boz sosyal medya hesapları

İnstagram Hesabı: https://www.instagram.com/alinaboz/?hl=tr

Twitter Hesabı: https://twitter.com/alinaboz?lang=tr

 16-03/06/56d96218c03c0e1e7852017c.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN