Paraya Para Demeyeceksiniz! Bu Pazar Şans Yüzünüze Gülüyor Değerlendirin İşte Günlük Burç Yorumları...

Paraya Para Demeyeceksiniz! Bu Pazar Şans Yüzünüze Gülüyor Değerlendirin İşte Günlük Burç Yorumları...

Bu pazar şans ikizler burcu insanına gülecek eğer değerlendirmeyi bilirseniz önümüzdeki 1 yıl içinde paraya para demeyeceksiniz. Yengeçlerin ise bugün gün içinde kaza yapma riski çok yüksek. Aslanlar ise günlerini dikkat çekmek için geçirecek. Akrepler ise gelecek kararı vermek için kendi içlerine dönecek. Peki ya diğer burçları 22 Mayıs Pazar günü neler bekliyor? İşte günlük hayatınıza yön verecek olan burç yorumları...

Koçar durağan bir günü tercih ederken boğalar öğleden sonra rahatlayacak. İkizler ilham dolu bir pazar geçirirken önlerinde para kazanacakları fırsat kapıları açılacak. Yengeçler aman dikkat kaza yapma riskiniz yüksek. Aslanlar ailelerinden birilerinin dikkatini çekmek için ayrı bir çaba gösterecek. Başakları aile etkinliği hazırlıkları boğarken teraziler de özel bir buluşma için hazırlanacak. Gelecek hakkında karar vermek isteyen akrepler kendilerine zaman ayıracak. Yaylara stresli bir gün görünürken oğlaklar bir hareketleri ile yakıp yıkabilir. Kovaları neşeli bir gün beklerken balıklar yine günlerini düşünerek geçirecek.

koc-burcu.jpg

KOÇ: DURAĞAN BİR GÜN SİZİ BEKLİYOR

Herhangi bir aktivite peşinde koşmayacağınız ve günün büyük bir kısmını kapalı mekanlarda geçirmeyi tercih edeceğiniz için bugün sizin için oldukça durağan geçecek gibi görünüyor.

Bazı Koçlar, belirli bir kutlamaya katılırken diğerlerinden daha heyecanlı olacaktır. Çocuğu olan Koçlar bugün beklediklerinden daha huzurlu olabilir.

boga-burcu.jpg

BOĞA: ÖĞLEDEN SONRA RAHATLAYACAKSINIZ

Bugün epey karamsarsınız ve bu yüzden sizi ikna etmek pek kolay olmayacak. Sabahları her türlü aktiviteyi kovalamak zorunda kalsanız da öğleden sonra çok daha rahatlayacaksınız.

Belki de planlarınızdaki son dakika değişikliklerinden dolayı biraz şaşırmış durumdasınız.

kizler-burcu.jpg

İKİZLER: İLHAM DOLU BİR PAZAR SİZLERİ BEKLİYOR

Bugün, başınıza son dönemde gelenlerle barışık olacak ve en azından önünüze hangi fırsatların gelebileceğini keşfetmeye çalışacaksınız.

Bu pazar, aynı zamanda, ilhama mazhar olabileceğiniz harika bir gün ve onu başkalarının da katıldığı etkinliklerde aramak isteyebilirsiniz. Bugün en sevdikleriniz tarafından kuşatılmış olabilirsiniz. Bugün değerlendirmeyi bilirseniz paraya para demeyeceğiniz fırat kapıları açılacak.

yengec-burcu.jpg

YENGEÇ: KAZA YAPMA RİSKİNİZ YÜKSEK

Bu pazar fazla enerjinin faydasını görüyorsunuz ve bu enerjinin çoğunu bir sonraki döneme hazırlanmak için kullanacaksınız. Egzersiz yaparken dikkatli olun çünkü kaza riskiniz yüksek.

Ayrıca, bu akşamki partide aşırıya kaçmaktan uzak durmak isteyebilirsiniz, aksi takdirde ertesi gün bunun tadını tam olarak çıkaramayacaksınız ve oradayken pişman olacağınız şeyler de söyleyebilirsiniz.

aslan-burcu.jpg

ASLAN: ÖNEMLİ BİRİLERİNİN DİKKATİNİ ÇEKMEYE ÇALIŞACAKSINIZ.

Hayatınızda bazı şeyleri düzene koymaya çalıştığınız bir dönemdesiniz. Bugünün bu dönemdeki payı her şeyi iyi planlamakla ilgili gibi görünüyor. Bir sonraki dönemin bugün sona ermekte olan dönemden çok daha iyi olmasını istiyorsunuz.

Bir tür aile toplantısında, çok önemli birinin dikkatini çekmeye çalışabilirsiniz. Bazı Aslanlar normalden daha sosyal olacaklar.

basak-burcu.jpg

BAŞAK: HAZIRLIKLAR SİZİ BOĞABİLİR

Bugün, mümkün olduğu kadar çok şeyi halledebilmek için acele edeceksiniz. Bu akşamki aile etkinliği nedeniyle hazırlıklar sizi biraz boğabilir.

Para konusunda da endişeli olabilirsiniz ama neyse ki partneriniz buna harika bir çözüm bulacaktır. Öğleden sonra rahatlamaya ve parti ruhuna girmeye çalışın.

terazi-burcu.jpg

TERAZİ: ÖZEL BİR BULUŞMAYA HAZIRLANACAKSINIZ

Bugün sizin için bazı masraflarla gelecek gibi görünüyor. Bunun sebebi bir anda türeyiveren ihtiyaçlar olabilir.

Ancak bundan rahatsız olmuşa benzemiyorsunuz, tam tersine, aslında olan biten sizi çok fazla eğlendiriyor olabilir. Akşama doğru, yakın biriyle özel bir buluşmaya hazırlanırken ağırdan alacaksınız ve muhtemelen bu konuda oldukça yüzeysel olacaksınız.

akrep-burcu.jpg

AKREP: KENDİNİZE ZAMAN AYIRMALISINIZ

Bugün aile üyeleriyle etkileşim kurmayı normalden daha kolay bulabilir ve onlar da normalden daha sosyal olduğunuzu fark edebilirler.

İnsanlarla etkileşime geçmeyi kolay bulmanızın nedeni, önceki birkaç günün büyüsü veya alkolün etkisi olabilir. Gelecek için ne beklediğinizi bildiğinizden emin olabilmek adına kendinize biraz zaman ayırabilirsiniz.

yay-burcu.jpg

YAY: STRESLİ BİR GÜN İÇİN HAZIR OLUN

Bugün yoğun bir gün, görünüşe göre bazı önemli faaliyetleri son dakikaya bıraktınız ve şimdi onları gerçekleştirmek için koşturup duruyorsunuz.

Çok düzenlisiniz ama aynı zamanda kendinize çok fazla baskı yapıyorsunuz, bu yüzden stresiniz eksik olmayacak.

oglak-burcu.jpg

OĞLAK: BİR HAREKETİNİZLE ORTALIĞI YANGIN ALANINA ÇEVİREBİLİRSİNİZ

Ufak bir ateşin kolayca yangına dönebileceği bu atmosferde herhangi bir karışıklık kaynağından veya yanlış yorumlanabilecek kelimelerden kaçınmak isteyebilirsiniz.

Ailenizle aranızı iyi tutmak istiyorsanız her şeye katlanmanız gerekecek. Aslında her şey göründüğü kadar kötü değil, akşama doğru moraliniz daha iyi olacak.

kova-burcu.jpg

KOVA: NEŞEYE BOĞULACAKSINIZ

Görünüşe göre bugün istikrar denen şey hayal olacak ama yine de olan bitenlere müdahale edebileceksiniz.

İşleriniz planladığınız gibi ilerlemeyebilir, ancak sonuçlarından kesinlikle keyif alacaksınız. Özellikle ailesinde çocuk veya genç olan Kovalar için ilginç bir gün. Hem sorumluluklara ve neşeye boğulmuş hem de kendinizle çok barışıksınız.

balik-burcu.jpg

BALIK: GÜNÜNÜZÜ DÜŞÜNEREK GEÇİRECEKSİNİZ

Para en akışkan maddedir ve siz de bunun gayet farkındasınız. Bu yüzden bugün yalnızca hatıralar gündeminizde olacak. Etrafınızdakilerle etkileşime geçmek ve iyi vakit geçirmek için motivesiniz.

Görünüşe göre bugün ilham verici bir ruh halindesiniz, çünkü günün bir kısmını hayatınızı ve ondan ne beklediğinizi düşünerek geçireceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN